Florin Frătică a vrut să intre în concediu pentru creştere copil, dar, între timp, Tribunalul Argeş a confirmat faptul că fostul primar PENAL nu mai face parte din administraţia publică locală a comunei Bradu!

0
4380

Fostul puşcăriaş de drept comun Florin Frătică (sperăm că viitorul îl va readuce curând după gratii!) suferă în ultima vreme de accese de tembelism exploziv. După ce a făcut ca toţi dracii la ultima şedinţă de Consiliu Local, unde a încercat să blocheze hotărârea CL Bradu prin care s-a constatat încetarea mandatului său de ales local şi, pe cale de consecinţă, şi a calităţii de viceprimar, Frătică a constatat că a pierdut. Hotărârea a fost adoptată, iar condamnatul definitiv Florin Frătică a fost nevoit să o conteste la Tribunalul Argeş.

Între timp, dacă vă vine să credeţi aşa ceva, Frătică s-a dus peste primarul Dănuţ Stroe şi i-a cerut să-i permită să intre, din postura de viceprimar, în concediu de creştere copil, fiindcă… este dreptul lui! Din păcate pentru PENALUL Florin Frătică, solicitarea cel puţin nesimţită pe care i-a adresat-o noului primar nu a avut efect. A fost refuzat sec şi i s-a explicat că aşa ceva nu se poate şi că el nu mai ocupă nicio funcţie publică la Bradu.

Ieri, şi Tribunalul Argeş i-a spus lui Florin Frătică că e prost şi că ar trebui să meargă acasă şi să cheltuie din banii pe care i-a prăduit în cei opt ani de haiducie la Primărie, până nu va fi trimis din nou după gratii pentru mulţi, mulţi ani! Bun, judecătorii nu i-au spus chiar aşa pe faţă, ci doar i-au respins contestația, aşa că Hotărârea CL Bradu prin care Frătică era declarat „nimeni cu acte” a rămas în vigoare!

Superb, nu-i aşa?

Deocamdată, administraţia publică locală a comunei Bradu a scăpat de un infractor condamnat definitiv la pedeapsa cu închisoarea! Pentru moment, cu suspendare! Aşteptăm cu încredere viitoarele condamnări pentru spălare de bani, evaziune fiscală, mită electorală etc., toate fiind parte a unor dosare penale aflate pe rolul instanţelor de judecată!

Pentru ca la Bradu să se facă dreptate, Florin Frătică trebuie să se întoarcă la puşcărie! Scurt şi la obiect!

D.M.D.

Lasa un raspuns