Florin Frătică nu se dezminte: fostul puşcăriaş a încălcat izolarea la domiciliu şi a ieşit la pescuit în deltă!

0
218

Folosind ultimul model de dronă dotată cu un ultramodern etilotest care depistează aburii de alcool de la distanţă, o echipă de oameni de bine l-a descoperit în deltă pe cunoscutul ex-primar cu antecedente PENALE Florin Frătică.

Refugiat la o pensiune izolată de teama Covid-19, boală care le poate fi fatală alcooliştilor obezi de peste 55 de ani cu comorbidităţi multiple, Frătică s-a dus la pescuit, în total dispreţ faţă de prevederile ordonanţei militare care interzic părăsirea domiciliului pentru un astfel de pretext.

Practic, fostul puşcăriaş de la Bradu se comportă în deltă ca un Spartacus iresponsabil, dând un exemplu negativ echipei de nătărăi din PMP Bradu pe care o conduce şi pe care o instigă, prin exemplul personal, să nu respecte izolarea la domiciliu!

Potrivit surselor noastre, singurul motiv care ar putea periclita sejurul în deltă al lui Florin Frătică este terminarea proviziilor de whisky pe care le-a luat cu el, având în vedere că 200 de sticle nu pot dura la infinit!

Rămânem cu ochii pe acest bărbat falnic (ca Jabba the Hutt!) de la partidul turnătorului securist Traian Băsescu Petrov, jigodia care le-a tăiat salariile şi pensiile românilor. Pentru că brădenii, care-i pomenesc numele adesea în compania unor termeni bisericeşti (paştele şi grijania!), doresc să afle totul despre el, ca să nu piardă momentul cu pricina!

D.M.D.

Lasa un raspuns