Florin Frătică – cu 500% mai penal ca Liviu Dragnea, chiar după standardele procurorilor!

0
194

La începutul lui 2010, Florin Frătică, pe-atunci primar al comunei Bradu, a adus în localitate o petardă democrat-liberală, pe numele ei de scenă Alina Olărescu. Fata era profesionistă, pentru acest lucru putând depune oricând mărturie câteva zeci de persoane bine situate financiar, care au făcut parte din conducerea PDL Argeş şi au fost, de-a lungul timpului, ajutate să scape de stres de către Alina Olărescu.

Florin Frătică, ca orice bărbat nesigur şi penibil, genul ălora care sunt geloşi până şi pe prostituate, a convins-o pe Alina Olărescu să vină să lucreze la Bradu, oferindu-i funcţia de director al Căminului Cultural din localitate. În realitate însă, Alina Olărescu lucra la greu ore particulare cu Florin Frătică, pe banii statului.

Au trecut trei ani, perioadă extrem de fastă pentru Alina Olărescu, care ajunsese să primească bani degeaba. În sensul că, de ceva vreme, Florin Frătică efectuase alt transfer de senzaţie de la secretariatul  PDL Argeş, o anume Alina Guşe, adusă la Primăria Bradu pe post de referent. Alina Gușe, dacă nu ştie cineva, este actuala soţie a lui Frătică. Deci Frătică n-o mai obosea pe Alina Olărescu, chinuind-o psihic să simuleze orgasme… Acum se pregătea să se însoare, deşi un lucru rămăsese neschimbat: omul babardea pe bani publici!

Au urmat celebrele descinderi ale procurorilor, reţinerea lui Florin Frătică care s-a mutat la puşcărie vreo şase luni, anchetarea lui şi a celor două „doamne” pentru prejudicii importante, Alina Olărescu undeva peste 1,2 miliarde lei vechi, iar Alina Gușe, actuală Frătică, vreo 200 de milioane. Prejudiciile s-au creat pentru că bugetarele, fiind în plin proces de curvăsăreală cu primarul, nu se oboseau deloc să vină la serviciu, lucru recunoscut de nenumăraţi martori.

Alina Olărescu, mai ales, trecea pe la birou ca Florin Frătică pe la dezalcoolizare. Adică, deşi ar fi trebuit, nu o făcea deloc! De când scăpase de primar, ocupat acum să înscrie la altă poartă, unde a devenit peste câţiva ani chiar titular, Olăreasca se putea dedica în linişte jucătorilor de baschet, puştanilor de bani gata şi chiar unor afacerişti fosilizaţi ca distinsul Gigi Axinte. Fiecare îi oferea ce putea, cadouri, bănuţi, chiar şi excursii în Camerun (unde Axinte de la Argecom i-a arătat elefantul!). A lipsit uneori chiar două luni întregi de la serviciu, dar banii i-a primit pe toţi, conform principiului „Dacă ştii cu cine s-o pui bine, banul trage mereu la tine!”.

De ce am revenit asupra acestui caz? Ca să arătăm că pentru unii justiţia e ciumă (Liviu Dragnea), iar pentru alţii este mumă (Florin Frătică). Liviu Dragnea face acum puşcărie pentru angajări fictive la DGASPC Teleorman, deşi prejudiciul invocat este pe undeva pe la 30.000 de lei, în timp ce combinaţiile pentru babardeală ale lui Frătică au păgubit bugetul cu aproape 150.000 de lei. Plus că la Dragnea nu s-a putut dovedi implicarea lui în angajarea celor două şi faptul că ştia că persoanele nu veneau la serviciu, în timp ce la Florin Frătică totul era clar: chiar el le-a angajat şi evident că ştia că nu vin la serviciu, fiindcă lucrau direct cu el. Ziua, dar mai ales noaptea! Deci Frătică era, după standardele procurorilor, cu 500% mai penal ca Dragnea!

Ei bine, am înţeles că dosarul s-a închis. Din păcate pentru împricinaţi, am aflat că se va redeschide!

D.M.D.

Lasa un raspuns