Florăria Elenei Iagăr – promovată pe bănuţii extrem de publici ai Şcolii de Arte şi Meserii conduse de soţia PENALULUI Tudor Pendiuc!

0
1040

14-dec-elena-iagar-pendiucDupă cum am promis, revenim asupra activităţilor complet netransparente derulate de Gabriela Pendiuc la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti. Ideea este că, dacă noi toţi nu vom reacţiona cu putere, soţia PENALULUI Tudor Pendiuc va continua să conducă instituţia ca pe un SRL propriu şi personal. Ceea ce, evident, nu trebuie să se (mai) întâmple!

Da, exact cum v-am spus în exclusivitate, Elena Iagăr, personajul care a coordonat în vară campania on-line a lui Tudor Pendiuc, a ajuns angajată pe bani publici la instituţia coordonată de doamna Gabriela Pendiuc. A fost angajată în urma unui concurs de toată jena, la care de-abia s-a putut încropi o comisie de examinare (conducerea CJ Argeş nedorind să delege pe nimeni!). Dar despre acest lucru vom scrie pe larg cu ocazia verificărilor DNA, când vor fi detonate public lucruri incredibile!

Da, aşa cum v-am anunţat, Elena Iagăr a fost la sfârşitul săptămânii trecute în delegaţie în Serbia, deşi este angajată de nici două luni! Lucrurile s-au precipitat însă. Între timp, se pare că doamna Pendiuc o pregăteşte pe Iagăr pentru funcţia de manager, deoarece o plimbă prin şcoli pentru a o familiariza cu problematica instituţiei. Zilele acestea o duce prin ţară pentru a o prezenta directorilor de şcoli de artă!

Cu toată dragostea, dar soţii Pendiuc au aceleaşi apucături. Ambii cred că, dacă ajung şefi peste o instituţie, atunci acolo este moşia lor şi îşi pot permite orice! Ei bine, Tudorel a constatat pe propria piele că nu-i deloc aşa! Doamna Gabriela  urmează!

Până atunci, ce credeţi că face Elena Iagăr la Şcoala Populară de Arte şi Meserii? În afara plimbărilor prin Serbia şi aiurea, fireşte! Păi face ce ştie mai bine. Adică lucruri care merită investigate.

Publicăm astăzi dovada că Iagăr, cu acceptul doamnei Gabriela Pendiuc, îşi promovează firma (Florăria „Chapeau”!) folosind resursele financiare ale şcolii! Asta la nici două luni de la angajare! Tare sau ce?!22-dec-elena-iagar

Evident, vom reveni!

D.M.D.

P.S. De ce totuşi nu scrie presa tipărită despre acest subiect? Păi pentru că, spre exemplu, un ziar care se pretinde quality are, de ani buni, contracte de publicitate cu instituţia şi, în compensaţie, o premiază regulat pe doamna Pendiuc! Recunosc, mi-e scârbă!

Lasa un raspuns