Fix în pix (17.09.2015)

0
363

Fix în pix
fix-in-pix• Iată cum sună un text idiot. Idiot şi libidinos! „Luna trecută, a fost sărbătoare mare în familia omului de afaceri argeşean Gigi Văsîi. Fiica acestuia, Smaranda, a împlinit 18 ani, iar petrecerea de majorat a fost una pe cinste. Aşa cum era de aşteptat, evenimentul s-a desfăşurat la restaurantul Cornul Vânătorului, iar sărbătorita a fost înconjurată de numeroşi prieteni, dar şi de iubitul ei, Teoctist Costache, alături de care trăieşte de ani buni o frumoasă poveste de dragoste”. Cum aberează ăştia de la „Ancheta”, e greu să fie egalaţi de cineva! Păi bine, mă ameţiţilor, fata are 18 ani. Cum dracu’ să trăiască de ani buni o poveste de dragoste cu junele Teoctist? S-au cunoscut în şcoala generală? De fapt, ce dracu’ să ştiţi voi despre iubire? Cel mai bine ar fi să lăsaţi copiii în pace, că oricum vă dă Gigi bani să vă plătiţi datoriile…
• Cică Valentin Vişoiu a cerut instanţei modificarea regulilor controlului judiciar în cazul său, pentru a putea merge într-un concediu în… Tenerife! Măi şpăgar infect, la puşcărie ar trebui să te recreezi, nu pe plajă! Încă o dată se vede tupeul infect al acestui bogătaş sinistru, turnător abject în toate dosarele în care a fost cercetat de DNA. Dacă totuşi pleci, şpăgar ordinar, poate saturi rechinii!
• „Promovabilitatea la permise în Argeş este sub media pe ţară”, ne spun gazetele argeşene. Păi după ani în care toţi infractorii analfabeţi şi toate panaramele din presă au reuşit să primească permisul cadou, iar acum parchează maşinile pe dos, când nu comit accidente îngrozitoare, mai bine să fie exces de zel. Poate scăpăm cu viaţă noi, restul!
• Întotdeauna, prostia face victime. N.P. de la „TOP” s-a gândit ea să nu mai muncească o zi, aşa că a preluat integral un comunicat de presă al ITM pe care l-a semnat. Cum ar veni, şi-a însuşit munca altora pe nedrept, fiindcă n-a contribuit nici măcar cu o virgulă la redactarea comunicatului. Numai că Dumnezeu nu doarme! Ziarista, care nici măcar n-a citit comunicatul (poate că n-o fi ştiind să citească, cine ştie?!), i-a pus titlul „Munca la negru în Argeş, sancţionată de Inspecţia Muncii”. Trecem peste repetiţia cât Palatul Telefoanelor şi ne oprim la greşeala totală: chiar din debutul articolului se vede că este vorba despre amenzi în cuantum de 1.378.700 de lei aplicate la nivel NAŢIONAL pentru depistarea a 158 de persoane care lucrau la negru! Concluzia? Dacă citim ştirea înainte să ne-o însuşim hoţeşte, atunci nu vom greşi penibil.
• Tot în „TOP”, jarteluţele vesele ne consiliază în domeniul babardelii, conform obsesiilor şi frustrărilor de care se pare că suferă non-stop. Ia să vedem de ce cred ele că n-am vrea noi, masculii, să facem sex: „Motive pentru care nu vrea sex: Este stresat la serviciu!, Probleme cu potenţa!, Are o amantă!, Se simte neiubit de tine!”. Vai, vai, sunteţi inteligente ca un bideu! Cu alte cuvinte, dacă nu mai face sex cu tine, clar el este de vină! În primul rând, dacă are probleme cu potenţa, nu mai este o chestiune de voinţă, ci de putinţă. (Deşi aici Gheorghe Sm…Cocoşatul de la Vâlcea s-a descurcat destul de bine, lansând din propria lui experienţă de terminat sexual definiţia Impotenţei: Să-ţi împingi limba cu degetul! şi Culmea Impotenţei: Să ţi se îndoaie şi degetul când… comiţi operaţiunea de mai sus!)
• Apoi, dacă are o amantă, atunci nu mai poate fi vorba despre „motive pentru care nu vrea sex”, ci despre „motive pentru care nu mai vrea sex cu tine”.
• Oricât ai fi de disperat după bani, cum sunt cei de la „Curvierul zilei”, nu poţi publica un asemenea anunţ sifilitic: „În sprijinul tuturor oamenilor cu probleme vine în ajutorul dvs. cu cele mai multe leacuri RODICA, bine cunoscută de Dumnezeu prin puterea ei deosebită şi a harurilor sfinte…” bla bla bla. Zboară, mă Rodico, de-aici! Auzi, o cunoaşte Dumnezeu, haruri sfinte… Ce ziar să fii să publici aşa ceva?
• În sprijinul tuturor oamenilor de bun-simţ: nu cumpăraţi ziare care, pentru mărunţiş, se compromit atât de mult!
„Ziarul de Argeş”

Lasa un raspuns