Fifi Bulău mai vrea o dată la caşcaval! PENALUL recidivist Florin Frătică prăduia banii brădenilor cumpărând camere de supraveghere cu 120 de milioane bucata!

0
246

V-am dezvăluit ieri cu ce lucruri infecte se ocupă celebrul puşcăriaş brădean Florin Frătică, zis Fifi Bulău. Omul a înscenat o ticăloşie împreună cu un sclavete al lui prin care a încercat să inducă panică în rândul locuitorilor din Bradu invocând existenţa unui potenţial infectat cu coronavirus care s-ar fi dus la primărie etc.

Bineînţeles că totul s-a dovedit a fi o mizerie, persoana nu există, nu se află în Italia internată, ci în România la băutură cu Fifi Bulău, cartela a fost activată cu o zi înaintea tentativei de a fi indusă panica în rândul brădenilor etc. Acum este treaba procuraturii să-i lege pe cretini şi să-i trimită după gratii. La demersuri se lucrează, mai ales că să faci astfel de ticăloşii în timp ce în România se introduceau aproape 15.000 de persoane în izolare şi alte mii în carantină înseamnă să fii un descreierat cum nu se poate mai mare!

De ce totuşi este Fifi Bulău, cunoscut şi drept Florin Frătică, atât de disperat să se întoarcă la Primăria Bradu? Păi ca să facă ce ştie el mai bine: să fure cu două mâini!

Iată cum prăduia fostul edil PDL banii brădenilor, pretinzând că are grijă de siguranţa lor: sistemul de supraveghere video, despre care Fifi Bulău (pentru sistemul penitenciar din România: Florin Frătică!) afirma că la sfârşitul mandatului său era prevăzut cu cele mai performante camere, achiziţionate la cele mai mici preţuri, ulterior, vezi Doamne, fiind schimbate de primarul Dan Stroe cu nişte camere mai slabe ca performanţă, dar mai scumpe.

Cu toată dragostea, panarama de Fifi Bulău minte ca un puşcăriaş recidivist. În timpul mandatului lui Frătică, mentenanţa celor 10 camere care existau la momentul respectiv costa Primăria Bradu 170 de milioane lei vechi lunar. Spre comparaţie, mentenanţa celor 100 de camere instalate de primarul Dan Stroe costă în prezent 90 de milioane!

Mai mult, fostul primar Frătică a achiziţionat un sistem de supraveghere şi de acces în sediul Primăriei pe bază de cartele, în valoare de 840 de milioane lei vechi, sistem care nu a fost niciodată funcţional, dar şi camere video cu o valoare de 120 de milioane lei vechi bucata!!!

Domnu’ Florinache, taci, mă, naiba din gură, că la Bradu nu te crede nici naiba! Cameră video de control acces de 120 de milioane bucata nu există nici la Pentagon. La tine este simplu, a fost parandărăt pentru care meritai din nou la puşcărie!

Dan Stroe este primar la Bradu, în timp ce tu ai fost doar… măgar!

Revenim curând cu noi povestiri din perioada în care Fifi Bulău prăduia banii brădenilor. Pentru că nouă ne pasă!

D.M.D.

P.S. Un sfat gratuit: Fifi Bulău minte cum respiră. Când vorbeşte gândiţi-vă în primul rând cine vorbeşte: un infractor condamnat, un beţiv, un curvar…

Lasa un raspuns