Femeie din Rucăr abuzată și umilită de soț, salvată printr-un bilet strecurat în pachețelul copilului

0
274

Ani de coșmar și umilință trăiți de o femeie din Rucăr, Argeș. Bărbatul cu care avea o fetiță o ținea sechestrată, o bătea și umilea. Și filma abuzurile cu telefonul mobil! Salvarea ei a venit de la bilețel strecurat în pachetul pentru grădiniță al fetiței sale, pe care știa că educatoarea îl va verifica.

L-a cunoscut în 2012 pe abuzatorul său, pe Facebook, și au început o relație. La scurt timp s-a mutat în casa viitoarei soacre, în Rucăr. Tot atunci au început și abuzurile confirmate chiar de bătrâna cu care locuia. Victima a fost izolată de lume. Nu avea voie să părăsească locuința decât pentru a-și duce fetița de 5 ani la grădiniță. În restul timpului era bătută și batjocorită. Dovadă stau zeci de filmulețe ajunse acum în mâna autorităților, realizate chiar de soțul violent. Într-unul dintre ele, bărbatul o pune să jure pe copiii ei că nu a vorbit cu nimeni, nu s-a uitat după nimeni pe stradă, nu are prieteni şi nici nu povesteşte cuvia ce i se întâmplă acasă: “Să mor eu şi copiii mei că nu s-a atins şi nu m-am atins de nimeni, nu te-am înşelat niciodată şi nu te-am minţit.” În altul, bărbatul o ţine la uşă, afară, pe jos, şi râde de ea.

Sătulă de anii de chin, femeia a căutat o salvare. Pe data de 1 octombrie a fost bătută măr de concubin, cu pumnii şi picioarele. A doua zi, seria loviturilor a fost reluată, aşa că femeia a avut o idee care a salvat-o de coşmar. A scris un bileţel în care a povestit că este terorizată de bărbat şi a ascuns hârtia în cutia cu mâncare, pe care i-a dat-o fetiţei la grădiniţă. Biletul a fost văzut de educatoare, care a alertat autoritățile.

Atât femeia abuzată, cât şi fetiţa ei în vârstă de 5 ani au fost duse într-un centru de urgenţă pentru ocrotirea victimelor. Poliţiştii au demarat o anchetă, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie.

Lasa un raspuns