Femeie din Argeș, arestată după ce și-ar fi ucis soțul imobilizat la pat

0
195

Un mandat de arestare pentru 30 de zile a fost eliberat marţi seară de autorităţile judiciare din Argeş pe numele Elenei P., din comuna Priboieni, județul Argeș. Femeia este acuzată că și-ar fi ucis soțul imobilizat la pat, înjunghiindu-l în inimă.

Gheorghe P. de 48 de ani, din comuna Priboieni, a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni, mort, în pat, înjunghiat în inimă cu un cuțit. Cea care a alertat vecinii a fost chiar soţia bărbatului, Elena P., de 54 de ani. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, într-o baltă de sânge, dar nu l-a mai putut resuscita.

Femeia se afla într-o stare avansată de ebrietate și susținea că bărbatul imobilizat s-ar fi sinucis. Polițiștii nu au omis nici această posibilitate, însă au decis să o rețină pe femeie pentru 24 de ore, căci vecinii afirmau că aceasta obișnuia să își bată soțul bolnav. Bărbatul suferise un accident vascular cerebral în urmă cu doi ani și rămăsese parțial imobilizat.

În urma autopsiei s-a stabilit că rana de 10 cm, din zona inimii, nu putea fi provocată printr-o sinucidere. Femeia a fost reținută pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare pentru uciderea soțului.

Lasa un raspuns