Felicitări, cretinilor!

0
430

guvern_felicitari_cretinilorO adunătură de hipsteri imbecili a dărâmat un guvern ultraperformant fără a putea invoca în sprijinul demenţei lor agresive nici măcar un singur motiv plauzibil.

Şleahta de imbecili care contestau Guvernul Ponta în stradă şi pe Facebook şi militau pentru aducerea la putere a unui guvern de tehnocraţi îşi primeşte acum drept în figură flegmele de la echipa lui Cioloş. Nu le-a plăcut că Guvernul Ponta a mărit pensiile şi salariile, că a crescut salariul minim de vreo patru ori, că a redus semnificativ fiscalitatea etc.? Ei bine, vine acum tuta aia de la Ministerul Finanţelor şi le scuipă românilor în faţă că nu va mai creşte salariul minim, explicându-le sfidătoare că în India şi prin Africa se lucrează pe doi dolari! Vine Vasile Dâncu şi le spune suav că urmează măsuri nepopulare, că trebuie făcute concedieri importante, că trebuie scumpită gigacaloria etc. Vine premierul Dacian Cioloş şi anunţă public faptul că anul viitor s-a terminat cu măririle de salarii şi de pensii, că se vor face fel de fel de analize, calcule etc., totul în ideea de a se tăia, reduce, scădea.

Felicitări, cretinilor! Atunci când ceva merge bine, se spune, nu repara. Nu înlocui! Nu te băga tu, un slinos redus mintal angajat la nu ştiu ce corporaţie pe post de ajutor de cric la service, să schimbi lucrurile în ţară după cum te taie pe tine capul! Pentru că eşti prost, hipster cretinoid, şi din cauza ta vor suferi şi alţii, nevinovaţi!

Pentru că trebuie spus odată şi cine au fost tinerii frumoşi şi liberi care ne-au distrus încă o dată câţiva ani din viaţă. Sunt aceiaşi cretini care l-au votat consecvent pe Traian Băsescu, considerându-l pe handicapat „cel mai bun preşedinte pe care l-a avut vreodată România”. Marea lor majoritate sunt angajaţi la multinaţionale, înglodaţi în credite şi frustraţi fiindcă mor de foame, deşi au salarii un pic peste medie. N-au afaceri, pentru că sunt boemi şi nu prea au chef de muncă, le place să piardă timpul mestecând lozinci tembele, sunt uşori manipulabili pentru că se informează doar de pe internet şi cred că pentru tot şi toate doar comuniştii sunt de vină. Asta deşi cei mai mulţi dintre ei sunt destul de tineri şi habar nu au nici măcar ce a fost acela comunism!

Indiferent cât rău va face României Guvernul Dacian Cioloş, voi veţi fi cei mai afectaţi, imbecililor! Pentru că întotdeauna proştii sunt cei care suferă crunt când lucrurile merg prost!

D.M.D.

P.S. Vreţi o dovadă de necontestat că Guvernul Cioloş nu reprezintă interesele românilor? Refuzul majorării salariului minim are în vedere tocmai favorizarea multinaţionalelor (lanţuri de magazine etc.), şi nu a salariaţilor! De români, tehnocraţilor li se cam bârlăre! Felicitări încă o dată, cretinilor!

Lasa un raspuns