Faptul că avem un guvern de idioţi este vina noastră!

3
953

Un_guvern_penibilGuvernul Dacian Cioloș este o glumă proastă. Niciodată în viaţă n-am văzut atâta prostie şi amatorism cât au lăsat să iasă la iveală aşa-zişii tehnocraţi! Şi cu toate acestea, un parlament de caricaturi traumatizate de o teamă viscerală i-a votat pe retardaţi şi a dat ţara pe mâna unor reduşi mintal. Incredibil!
Vina principală nu este a lor, este a noastră. Este a noastră pentru că am permis, prin neimplicare, ca un grup minuscul de protestatari să dărâme Guvernul Victor Ponta, un cabinet care avea rezultate economice foarte bune şi care, pe lângă adunătura de tehnocraţi a lui Dacian Cioloş, pare un diamant pe lângă o bucată de lut! Le-am permis unor indivizi, minoritari în societate şi complet nereprezentativi pentru structura poporului român, să impună viziunea lor tembelă despre guvernare. Le-am permis să deturneze voturile a milioane de români şi să ofere practic puterea unor forţe oculte, care au format un guvern ce nu va guverna aşa cum vrem noi, românii, ci aşa cum i se va ordona de către alţii!
Singurul care a pus punctul pe i este Călin Popescu-Tăriceanu. Preşedintele Senatului României începe să fie perceput tot mai apăsat ca singurul oponent adevărat al Sistemului. Ca singurul căruia îi mai pasă de Constituţie şi de separaţia puterilor în stat. Ca singurul om politic important care are curaj să spună adevărul, indiferent de riscuri!
Liviu Dragnea a dezamăgit major. A impus susţinerea unui cabinet pe care electoratul PSD îl detestă. L-a făcut vicepremier pe Vasile Dâncu, un aşa-zis tehnocrat pe care 80% dintre social-democraţi nu dau doi bani, fiind reprezentantul grupului de rataţi politic de la Cluj, care întotdeauna au primit funcţii de prim rang, deşi au pierdut permanent alegerile cu scoruri înjositoare!
Indiferent cum am pune problema, pentru români schimbarea de guvern este un regres major. Executivul Victor Ponta a fost un guvern care a condus pentru români, a majorat salarii şi pensii, reducând totodată fiscalitatea. Cu toate acestea, a reuşit să obţină cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană! Aşa-zişii tehnocraţi vor face ravagii! Lucru pe care îl vom resimţi în curând cu toţii!
D.M.D.

3 Comentarii

  1. Voi sînteți o publicație propagandistă sau radicală? Că așa pare cînd citești astfel de articole…
    De unde știți că acest guvern va fi “o glumă proastă“? Ghiciți cumva în bobul de orez viitorul?!

  2. Cine esti tu ma sa iti dai cu parerea ca nu sunt aia buni de nimic…. Parca au stat 25 de ani la guvern si n-au facut treaba… abia au venit … lasa sa mai treaca ceva timp pana sa te murdaresti la gura de cacat …

  3. Dupa idiotul de Ponta nu poate fi nimic mai rau …..guvernul Ciolos e la ani lumina inainte de prpadania de guvern Ponta . Dar ce sa ceri fituitii voastre cumparate sunteti un fel de Antena 3 in presa on line din Arges.
    Ma chiar nu va este rusine ?
    Idiotilor va veni vremea platii si nu ve-ti scapa…..traiti din banii furati de PSd ist si acoliti lor din painea oamenilor din Pitesti, nu va pasa ? Asa se intampla cand nu crezi in nimic……DAR VREMEA PLATII SE APROPIE….PAZEA…

Lasa un raspuns