Fan Club Miss Autopsia la un site degenerat

0
206

Citesc într-un site intitulat pompos „instituţiile statului” că Miss Autopsia, cunoscută de unii sub numele de Lavinia Năstase, face cultură la Ștefănești din postura de consilier principal al primăriţei Ioana Jenica Dumitru! Sincer, nu ştii care este idiotul suprem în acest enunţ: alde Năstase, madam Jenica sau autoarea flegmei de presă?!

Cum morţii voştri de cretini decervelaţi să deruleze sau să coordoneze asta orice activitate culturală când pentru ea chiar şi gramatica limbii române este un duşman de moarte?! Cum să promovezi acţiunile acestei demente isterice pe care Antena 3, PRO TV, Realitatea TV şi alţii au acuzat-o că este o proxenetă? Cum să saluţi iniţiativele acestei mame denaturate când tu, ziarista p…, ştii bine cu cine ai de-a face, ştii bine că zdreanţa asta n-a făcut decât scandal de când s-a născut şi, probabil, va face spume la gură şi atunci când va fi ejaculată din această lume?

Iar tu, Ioana Jenica Dumitru, caricatură de edil, cum poţi justifica faptul că ai angajat o dementă care doar în ultimul an a avut zeci de plângeri la Poliţie pentru scandaluri de mahala, care a scuipat-o în public şi ulterior a lovit-o pe directoarea Centrului Cultural Piteşti, care a agresat-o pe scriitoarea Denisa Popescu (care a şi acţionat-o în instanţă !), plus alte şi alte momente de imbecilitate agresivă? Aici nu eşti „la bară” ca să poţi să-ţi iei orice asistentă doreşti!

Acelaşi site s-a transformat în portavocea altui caraghios, consilier municipal, care într-un an şi jumătate de activitate în CL Piteşti n-a dovedit altceva decât o inteligenţă similară euglenelor verzi. Omul pare suferind grav cu căpocul, are iniţiative de Gâgă, gen bătăi cu spumă în pieţele oraşului, înfiinţarea unor parcuri cu dinozauri, obligarea tinerilor căsătoriţi să planteze copaci prin Piteşti etc. Cu tot cretinismul care răzbate din propunerile lui, colectivul de la „instituţiile statului” înregistrează orgasme multiple în faţa caraghiosului! Deci, oricât de improbabil ar fi fost, prostul a găsit alţi proşti mai mari!

Poţi să ai simpatii şi antipatii în politică, în viaţa publică. Dar, dacă susţii ticăloşi şi degeneraţi, o să primeşti exact tratamentul rezervat lor!

D.M.D.

Lasa un raspuns