Facebook fara internet? Da, se poate! Anuntul a fost deja facut!

0
355

Aplicatia Facebook pentru mobil le va permite utilizatorilor sai sa rasfoiasca postari, sa dea Like-uri sau sa scrie comentarii chiar si fara acces la internet!

facebook_mobilBineinteles ca nu e cazul sa ne asteptam la minuni! Comentariile vor fi salvate in telefonul utilizatorului Facebook, urmand ca imediat ce acesta se conecteaza la o sursa de internet, sa isi sincronizeze automat activitatea cu reteaua de socializare.

Suportul pentru comentariile scrise offline vine in completarea unui set de functii care permit folosirea retelei de socializare chiar si in lipsa conexiunii la internet, existand deja suport pentru Share si Like la postarile Facebook in modul offline. De exemplu, sa presupunem ca prietena ta din copilarie anunta in mod public ca va deveni mamica. Ii poti scrie un comentariu in care sa o feliciti, urmand ca acesta sa apara atunci cand te vei conecta la internet.

Discutand acum despre optimizari, noua versiune a aplicatiei Facebook face ca mai intai sa fie afisate postarile necitite, aparute in timp ce dispozitivul nu avea disponibila o conexiune la internet, urmat de postarile recente. In acest mod este evitata asteptarea pentru incarcarea postarilor in News Feed la fiecare deschidere a aplicatiei, continutul mai vechi tinand loc postarilor recente, pana cand acestea vor fi sincronizate de pe server.

Administratorii retelei Facebook amintesc ca actualizarea pregatita recent va fi aplicata gradual, fara a preciza insa care sunt platformele vizate sau intervalul de timp in care acest lucru va fi realizat.

Lasa un raspuns