Bomba alimentara! Extras din avortoni, potentiator de aroma, informatii!

0
1654

fetusi_avortati_industrie_alimentaraVineri, 11 martie 2016, va prezentam in premiera informatii referitoare la utilizarea celulelor provenite din avortoni in industria alimentara, cosmetica si a vaccinurilor (articolul il puteti citi aici). Informatie greu de procesat si de acceptat, avand in vedere reactiile dure ale cititorilor nostri si criticile ce ni s-au adus in ultimele cateva zile: am fost acuzati ca oferim informatii eronate, ca suntem lipsiti de profesionalism, ca am fi fost platiti de “compania adversa” pentru a publica un articol complet lipsit de adevar. Astazi insa va aducem la cunostinta noi dovezi si informatii, provenite din surse de incredere, care sa sustina veridicitatea celor expuse de noi anterior.

Scandalul legat de utilizarea celulelor provenite din avortoni (fetusi avortati) pentru obtinerea unor potentiatori de arome utilizati in industria alimentara a izbucnit inca din anul 2012 in Statele Unitele ale Americii, cand Comisia pentru Securitate si Schimb (SEC) apartinand presedintelui SUA, Barack Obama, emitea la 28 februarie un document prin care aproba folosirea ramasitelor fetusilor avortati din clinicile americane de avorturi pentru cercetari si pentru dezvoltarea unei substante care intareste aroma bauturilor Pepsi, cercetari conduse de renumita companie americana de cercetare Senomyx. Agentiile umanitare, crestine sau de aparare a valorilor umane au ripostat atunci, catalogand aceasta decizie ca o legalizare a canibalismului in Statele Unite. Scandalul s-a extins rapid in mai multe state: Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irlanda, Scotia, Spania, Portugalia, Australia si Noua Zeelanda. (Sursa: lifesitenews.com)

 pepsi_extract_din_avortoniChiar si in Romania a fost deconspirata aceasta practica la vremea respectiva, insa toate informatiile si dovezile au fost rapid trecute sub tacere. Iata ce se relata la Stirile ProTV (pentru sursa, click aici): “Ei nu preleveaza celule direct de la fetusi, ci derivate. Poate de aceea neaga. Insa acesti derivati contin intreg codul ADN de la copilul avortat si nu mai conteaza ca nu este prelevat direct de la fetus”. Aceleasi informatii ni le pun la dispozitie si alte publicatii de notorietate in tara noastra: Antena 1 (sursa articol aici), Romania TV (click aici pentru articol) sau Cancan (click aici pentru sursa articol). Cei de la Romania TV ne dezvaluie chiar cum inclusiv un actionar al Pepsi se declara impotriva semnarii contractului cu Senomyx, compania ce face cercetari pe avortoni, solicitand: “sa se adopte o rezolutie prin care sa recunoasca drepturile omului si sa se angajeze sa respecte standardele etice care nu admit folosirea de celule de la fetusi umani avortati in niciun proces de cercetare si fabricare”.

pepsi3

Daca toate aceste informatii nu sunt suficiente, putem preciza ca si inalii reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe sunt la curent cu utilizarea de potentiatori de arome in bauturile carbogazoase, potentiatori proveniti din celule ale fetusilor avortati ( parerea acestora o regasiti aici).

 pepsi1pepsi2

Lasa un raspuns