Exemplul tâmpit al lui Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, urmat şi în Argeş: Liberalii din Rucăr au făcut şedinţă într-un restaurant care ar fi trebuit să fie închis şi care, paradoxal, funcţionează fără nicio autorizaţie!

0
333

De ce nu poartă lumea măşti, de ce nu respectă distanţarea fizică, de ce li se cam rupe tuturor de Covid 19?

Simplu:

Pentru că prim-ministrul Lucovid Orban nu poartă niciodată mască, pentru că Rareş Bogdan face paranghelie cu 100 de persoane în interiorul unui restaurant care trebuia să fie închis, pentru că ministrul Mediului Costel Alexe face reuniuni politice într-un cort, deci spaţiu închis, cu 150 de participanţi din care niciunul nu avea mască etc.

Deci, dacă ei nu se tem de virus, dacă ei nu dau doi lei pe propriile reglementări, atunci de ce-ar face-o alţii?

Cât despre liberali, trebuia să avem şi noi în Argeş proştii noştri, nu-i aşa?

PNL Rucăr a organizat vineri o şedinţă de partid în care şi-au stabilit candidaţii la alegerile locale. În deja celebrul obicei liberal, s-au întâlnit la un restaurant din localitate (deci tot în interior!), unde au petrecut, fără măşti, ore bune. E vorba de acelaşi principiu: noi facem legile, nu le respectăm!

Restaurantul aparţine celebrului traseist rucărean Surdu Gheorghe şi nu deţine niciun fel de autorizaţie. Nu-i vorbă că nici nu-i trebuie din moment ce toţi bagabonţii zonei sunt prezenţi la el să-şi facă de cap!

Aşteptăm din nou să vedem dacă totuşi are cineva de gând să-l amendeze pe mister Surdu. Ca şi pe cei din brigada veselă de liberali care s-au strâns într-o cârciumă închisă conform legii!

D.M.D.

Lasa un raspuns