Executorul judecătoresc Emilia Mateescu riscă excluderea din profesie pentru că a făcut politică în stradă şi pe facebook pro USR-PLUS, deşi legea îi interzice expres acest lucru!

0
735

Luni a descins la Piteşti Dacian Cioloş, liderul PLUS, într-o încercare disperată de a strânge semnături pentru lista de candidaţi a alianţei USR-PLUS la alegerile parlamentare.

Încercarea a fost un eşec penibil, Argeşul fiind un judeţ care a respins întotdeauna partidele de sorginte securistă, fie că ele s-au numit, de-a lungul vremii, ApR sau UNPR, iar în prezent USR, PLUS sau Pro România!

Dar nu despre faptul că activiştii corporatişti din PLUS şi USR au fost huiduiţi şi luaţi la mişto de piteşteni vrem să vorbim astăzi. Asta li se întâmplă, oricum, peste tot, din cauza agresivităţii lor care depăşeşte orice limită şi a disperării lor de a-i convinge pe oameni că albul este de fapt negru! Altceva a fost sesizat de noi în EXCLUSIVITATE!

La aceste manifestări cu caracter exclusiv politic, ca de altfel şi la alte evenimente politice marca USR-PLUS care au avut loc în ultima lună, a participat şi o persoană căreia legea îi interzice să facă politică şi să participe la evenimente cu caracter politic.

Este vorba despre executorul judecătoresc Emilia Mateescu, o persoană deosebit de controversată în urbe din cauza implicării ei în mai multe executări silite în care s-au forţat grav prevederile legale! Aceeaşi Emilia Mateescu care a câştigat dreptul la un post de notar public, dar refuză să intre în profesie până nu va exista un post de notar vacant în Piteşti! (Până şi Ioana Băsescu a mers iniţial unde a existat loc vacant, undeva prin Vrancea, numai Mateeasca de la Piteşti nu şi nu!)

Revenind la activitatea politică în care doamna executor judecătoresc s-a implicat trup şi suflet, mărturie stând fotografiile pe care le publicăm astăzi, trebuie precizat că funcţionarii publici, judecătorii, procurorii, notarii publici şi EXECUTORII JUDECĂTOREȘTI nu au voie să facă politică, în caz contrar riscând sancţiuni care pot merge până la excluderea din profesie!

Sursele noastre ne-au dezvăluit că executorul judecătoresc Emilia Mateescu ar viza chiar o viitoare candidatură pe listele alianţei USR-PLUS în vara anului viitor, la alegerile locale! Şi nu orice funcţie, ci chiar cea de edil-şef al Piteştiului!

Deci, din nou, la USR-PLUS se încalcă la vedere legea! Partidul aruncă în lupta politică, la strâns de semnături şi propagandă, persoane care nu au dreptul să facă politică. Care nu au voie să facă politică! Cărora legea le interzice să facă politică!

D.M.D.

P.S. Cei de la USR-PLUS sunt fabuloşi cu promisiunea lor că vor arunca în lupta politică oameni noi. Printre aceşti politicieni nou-nouţi se numără şi un tătăiţă pe nume Gheorghe Banzea pe care cei avizaţi îl cunosc sub pseudonimul Kempes cu care semna, elegant, corespondenţa cu… strămoşul SRI! Tot Banzea a fost oprit în trafic de poliţia rutieră acum 5 ani, aflându-se într-o stare de matrafoxare totală (puştanii de la USR ar fi spus că era „muci”!). I-au reţinut permisul pentru trei luni!

Foarte tare sau ce?!

Lasa un raspuns