Executorul judecătoresc Emilia Mateescu de la USR-PLUS – anchetat penal pentru că sechestrează minori şi demascat de instanţă ca „teroristă“ a mediului de afaceri argeşean!

0
757

Executorul judecătoresc Emilia Mateescu a terorizat, efectiv, în ultimii şase-şapte ani judeţul Argeş. De ce? Pentru că i s-a permis! Şi nu doar pentru că i s-a permis, ci chiar a fost încurajată să-şi facă de cap de către cei din USR-PLUS, partid care a preluat-o pe micuţa isterică în rândurile sale de oameni noi şi nu tocmai întregi la cap!

V-am mai spus, habar n-are de drept şi legislaţie. A obţinut un umilitor 5,50 la concursul organizat în 2015 pentru ocuparea funcţiei de secretar general al judeţului! O notă jalnică, o notă care vorbeşte de la sine despre precaritatea intelectuală a acestei femeiuşti care ştie însă să se strecoare prin viaţă ca Bianca Drăgușanu prin paturile bărbaţilor cu bani!

Zilele trecute, executoarea Emilia Mateescu şi-a văzut visul cu ochii. A ajuns celebră în întreaga Românie, după ce a sechestrat doi copii aflaţi într-o locuinţă de pe raza comunei Bradu. În urma faptului că a avut loc un proces de partaj între doi soţi, iar terenul i-a revenit soţiei, executorul judecătoresc Emilia Mateescu s-a prezentat însoţită de jandarmi pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească.

Numai că a făcut acest lucru în maniera proprie analfabeţilor funcţional juridic, adică a celor care pot citi un act, dar nu sunt capabili să-l înţeleagă. Aşa că Mateeasca a rupt poarta, a inventariat bunurile pe care i-a transmis proprietarului să le scoată în curte, după care a pus lacătul pe poartă şi a sigilat totul, deşi în casă se aflau doi minori! Executorul a recurs la acest gest ilegal deşi soţia proprietarului locuinţei obţinuse în instanţă doar proprietatea asupra terenului, nu şi asupra casei din comuna Bradu!

Copiii au fost cu greu scoşi din locuinţă de rude şi vecini, după venirea celor de la Protecţia Copilului, în timp ce tatăl lor, Silviu Mihăilescu, fostul director al SC Apă Argeş, a încercat zadarnic s-o determine pe executoare să se comporte în limitele permise de lege.

S-a lăsat cu dosar penal pe numele executorului judecătoresc Emilia Mateescu, cu sesizarea Uniunii Experţilor Judecătoreşti şi cu un memoriu înaintat ministrului Justiţiei. Dar Emiliei Mateescu nu-i pasă, pentru că nu e prima dată când se comportă ca un recuperator de mahala, încălcând legea şi depăşind limitele executării.

Între timp însă, Justiţia i-a tras o smetie peste ochi individei. Pe 9 ianuarie, Judecătoria Curtea de Argeş a admis contestaţia la executare formulată de Neo Construct Industrial Ag şi a anulat toate actele de executare efectuate în dosarul de executare nr. 249/2013 al Biroului Executorului Judecătoresc Mateescu Emilia şi a desfiinţat executarea silită însăşi!

Cu alte cuvinte, după aproape 7 ani de calvar, SC Neo Construct Industrial AG, o societate emblematică a mediului de afaceri argeşean, a reuşit să dovedească faptul că executorul Mateescu Emilia n-a făcut altceva decât să încalce legea, supunând compania la un şir nesfârşit de abuzuri şi presiuni. Din moment ce instanţa a desfiinţat executarea silită în sine, anulând toate actele de executare, vă daţi seama că totul s-a făcut complet în afara legii de către această individă care compromite efectiv profesia de executor judecătoresc!

USR-PLUS Argeş o susţine public pe Emilia Mateescu, executorul care sechestrează copii şi exercită ani întregi abuzuri incalificabile asupra firmelor de top ale Argeşului!

Ruşine mai mare pentru un partid nici că poate exista!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns