EXCLUSIVITATE! Jucăria penalului Florin Frătică, Cristian Soare (Ţâcă), şi-a anunţat intenţia să candideze la funcţia de primar al comunei Bradu!

0
332

24-noi-braduPrimăria Bradu este de departe cea mai bogată primărie din mediul rural argeşean. Acesta este, practic, motivul pentru care famiglia Frătică nu vrea să renunţe sub nicio formă la fotoliul de primar.

Cu toate că în foarte scurt timp Florin Frătică va fi condamnat definitiv în primul dintre nenumăratele dosare penale pe care le are pe rolul instanţelor de judecată, individul îşi pregăteşte cu asiduitate nevasta pentru a o arunca în competiţia electorală care, cel mai probabil, va avea loc în vară. Până atunci, Alina Frătică face figuraţie pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor, împărţind prezervative, teste de sarcină şi promisiuni demagogice în care nu crede nimeni.

Totuşi, speriat că mirobolanta lui soţie nu va face faţă confruntării electorale extrem de dure care se anunţă, Frătică a mai gândit o manţocărie. Şi anume a stabilit să-l arunce în luptă pe Cristian Soare, zis Ţâcă, mâna lui dreaptă.

Zis şi făcut. Ţâcă şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Bradu, ameninţând deja că are câte ceva de spus despre toţi ceilalţi contracandidaţi, cu excepţia soţiei mentorului său, Florin Frătică. De parcă s-ar fi îndoit cineva că rolul lui va fi să intre la rupere şi să-i asigure protecţie Alinei Frătică!

Vom reveni în curând cu informaţii fabuloase despre dosarele trecute, prezente şi viitoare ale clanului Frătică!

D.M.D.

Lasa un raspuns