Exclusivitate! Iată dovada că PENALUL Florin Frătică şi-a ameninţat un rival politic că-i va trimite pe cap Corpul de Control şi că va plăti!

0
376

30 mai Fratica amenintariAm susţinut săptămâna trecută că Florin Frătică, primarul puşcăriaş de la Bradu, a fost reţinut pe bună dreptate pentru 24 de ore. Modul în care acest infractor, care a scăpat din arestul preventiv doar pentru că dosarul nu a ajuns la timp în instanţă, conduce comuna Bradu este asemenea celor în care mafioţii sicilieni îşi terorizează localităţile şi comunităţile.

Astăzi, în exclusivitate, „Ziarul de Argeş” vă prezintă una dintre dovezile care au stat la baza noului dosar penal întocmit infractorului Florin Frătică, candidat la funcţia de primar al localităţii Bradu din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel, formaţiune politică înfiinţată de fostul senator PDL de Dâmboviţa, olteanul Mircea Andrei. Este vorba despre un fragment de conversaţie purtată pe Facebook între Florin Frătică, primarul penal, şi un brădean, pe nume Cătălin Mocanu, candidat pe lista de consilieri locali a PSD Bradu.

Ei bine, după ce penalul (sau primarul) Frătică bătuse câmpii cu realizările administraţiei lui în Bradu (realizări care practic nu există, primarul fiind anchetat penal pentru absolut toate investiţiile, fără a mai vorbi de faptul că niciuna nu este funcţională corespunzător sau adecvată nevoilor comunei!), consăteanul său Cătălin Mocanu i-a făcut o serie de reproşuri justificate legate de faptul că reţeaua de canalizare nu funcţionează, curţile oamenilor fiind umplute de rahatul deversat din lucrarea de mântuială plătită cu zeci de miliarde de Frătică, precum şi în legătură cu o construcţie ridicată ilegal de mâna dreaptă a edilului, viceprimarul din Bradu, pe domeniul public.

Ce credeţi că a făcut PENALUL Florin Frătică de la Partidul pentru Argeş şi Muscel? Păi l-a ameninţat că-i va trimite Corpul de Control al Primarului la firmă şi că va plăti pentru tot, l-a insultat numindu-l mincinos şi l-a acuzat că aruncă mizerii în canalizarea pluvială!

Ca să înţeleagă şi idioţii care îl susţin pe Florin Frătică, este împotriva legii să-i spui unui cetăţean că o să-i trimiţi mâine un control şi că… va plăti! Frătică e primar, nu smardoi de Facebook! Genul acesta de presiuni este inadmisibil şi, provenind din partea unui edil care a făcut puşcărie, care este înconjurat de interlopi şi a comis în ultimii opt ani zeci de abuzuri în Bradu, trebuie să primească o replică pe măsură din partea autorităţilor statului.

Brădenii au nevoie de primar, nu de PENAL! Frătică la puşcărie!

Vom reveni!

D.M.D.