Exclusivitate! Iată cum şi-a bătut joc Florin Frătică de brădeni şi de zeci de miliarde de lei, bani publici!

0
3142

Mulţi dintre cititorii noştri, care nu locuiesc în Bradu, înţeleg cu greu vehemenţa noastră împotriva ex-primarului Florin Frătică, actual infractor condamnat şi viitor puşcăriaş.

Ei bine, cum o poză face mai mult decât o mie de cuvinte, publicăm astăzi câteva fotografii de pe strada Livezilor pe care mi le-a trimis cineva care a avut ghinion să cumpere o casă în comuna pe care a jefuit-o timp de opt ani penalul Florin Frătică. După cum se vede, pe stradă curge practic Dunărea, în timp ce curtea este sub apă!

De ce? Foarte simplu. Toate lucrările au fost făcute de Frătică cu fel de fel de ticăloşi şi şmenari care au încasat zeci de miliarde degeaba. Nu există aproape nicio investiţie în Bradu din perioada lui Frătică făcută ca lumea şi la un cost decent.

Şi aici este un caz fericit, pentru că există alte persoane la care canalizarea nu funcţionează dinspre curte spre stradă, ci invers! Nu vreţi să ştiţi ce păţesc bieţii oameni, unul fiind chiar jurnalist!

Pentru comuna Bradu nu există linişte atâta vreme cât Frătică nu va fi trimis cu duba într-un concediu prelungit. Pentru că individul a prins gustul banului public şi, aidoma câinelui, nu se dă dus de la măcelărie!

Frătică la puşcărie! Pentru că merită!

D.M.D.

Lasa un raspuns