Exclusivitate! Cum au reuşit Narcis şi Andreea Sofianu să închirieze pe nimic un spaţiu comercial în Piaţa Ceair!

0
548

????????????????????????????????????

Nu a fost zi din campania asta electorală în care liberalul Narcis Sofianu, acest Ardei Umplut al liberalilor argeşeni care şi-a propus să ajungă primar al Piteştiului (deşi nu sare de 9% în niciun sondaj de opinie!), să nu ne sufoce cu declaraţiile lui de iubire pentru banul public! Să nu spună el, care are zeci de terenuri, spaţii de producţie, spaţii comerciale etc., totul agonisit din salarii şi venituri de mizerie, cât de multe ar face pentru bugetul Piteştiului şi pentru locuitorii urbei!

„Ziarul de Argeş” vă spune clar şi răspicat un lucru: Narcis Sofianu este un palavragiu. Un avocat care s-a obişnuit să trăncănească prin Consiliul Judeţean Argeş până-şi exasperează colegii, un politician care n-a fost desemnat să candideze la Primăria Piteşti pentru că ar fi cel mai bun, ci pentru că nimeni din PNL n-a vrut să se facă de râs la alegeri!

Culmea este că Narcis Sofianu nici nu locuieşte cu adevărat în Piteşti, ci la Bradu, într-o vilă. Evident, are mutaţie la Piteşti, dar însăşi ideea că vrea să ne fie primar unul din Bradu este ilustrativă pentru impotenţa PNL, un partid care va avea în toamnă soarta PNŢCD.

În fine, despre Narcis Sofianu vom mai vorbi zilele viitoare.

Astăzi, în exclusivitate, vă vom prezenta cum face bani familia Sofianu. Pentru că, da, aţi citit bine, Narcis Sofianu lucrează în tandem, când este vorba despre mişculaţii şi manţocării, cu soţia lui, Andreea Sofianu.

În rândurile următoare veţi putea citi cum, printr-o şmecherie ordinară, cei doi ajung să plătească o chirie de nimic pentru un spaţiu comercial deţinut de S.C. SALPITFLOR GREEN S.A., societate de interes public ce administrează pieţele din municipiul Piteşti.

Ei bine, în Piaţa Calea Bucureşti (Ceair), corpul vechi, firma SC TOTAL PRODUS SRL ocupa un spaţiu comercial în suprafaţă de 62 metri pătraţi. În 28 februarie 2014, perioada contractuală s-a încheiat, urmând ca spaţiul comercial să fie scos la licitaţie. Într-un mod parşiv şi ticălos (şi veţi vedea imediat de ce!), firma a solicitat SC SALPITFLOR GREEN SA să nu fie evacuată şi să-i fie permis să ocupe spaţiul până ce va fi încheiat un contract de închiriere cu o altă firmă.

Nesimţire şi bătaie de joc!

Acum încep demenţa, nesimţirea şi bătaia de joc!

În data de 8 august 2014 a fost organizată licitaţie publică (cu strigare) pentru închirierea respectivului spaţiu. La licitaţie au participat următoarele societăţi comerciale: SC TOTAL PRODUS SRL (reprezentată de d-na SOFIANU Andreea!), SC BRAVO GRUP SRL (firmă deţinută de SOFIANU Narcis!) şi SC CGF SPICU 2008 SRL. Licitaţia a fost câştigată de SC TOTAL PRODUS SRL, firma reprezentată de Andreea Sofianu, cu un preţ de 500 de lei/mp/lună, urmând ca la data de 1 septembrie firma câştigătoare să se prezinte pentru semnarea noului contract de închiriere. Numai că, surpriză!, d-na Sofianu Andrea nu binevoieşte să se prezinte pentru încheierea contractului, aşa că pierde, ca sancţiune, garanţia de participare la licitaţie în sumă de 2.400 de lei!

V-aţi prins probabil. Familia Sofianu îşi începea manevrele pentru a reuşi preluarea spaţiului comercial pe câţiva bănuţi!

În continuare, pe 17 octombrie 2014 a fost organizată o nouă licitaţie. Au participat firmele SC BRAVO GRUP SRL (SOFIANU Narcis), SC CGF SPICU 2008 SRL şi SC BLUE NIGHT 2003 SRL (reprezentată de dl. Ciuciu Gheorghe). Câştigă cea de-a treia firmă, cu un preţ de 261 lei/mp/lună, dar nici ea nu se prezintă pe 1 noiembrie să semneze contractul de închiriere, pierzând doar garanţia de participare în valoare de 2.400 de lei (aţi înţeles probabil, era în cârdăşie cu familia Sofianu!).

Pe acelaşi tipar, în data de 29.05.2015 a fost organizată o nouă licitaţie. S-au prezentat SC BRAVO GRUP SRL, reprezentată de SOFIANU Narcis, şi SC CGF SPICU 2008 SRL. A câştigat firma lui Sofianu, cu un preţ de 186 lei/mp/lună, numai că din nou nu s-a prezentat pe 1 iunie 2015 să încheie contractul de închiriere, pierzând deliberat cei 2.400 de lei care constituiau garanţia de participare.

Imediat aproape, exasperaţi de vădita rea-credinţă a lui Narcis Sofianu, cei de la S.C. SALPITFLOR GREEN S.A. organizează în nici o lună, pe 26 iunie, o nouă licitaţie la care se prezintă o nouă firmă reprezentată de Narcis Sofianu, SC BRAVO BABY SRL, şi S.C. CGF SPICU 2008 SRL. Câştigă din nou Sofianu care, evident, nu se prezintă pe 1 iulie să încheie contractul de închiriere, pierzând din nou garanţia de participare în valoare de 2.400 de lei.

Într-un final, pe 30 octombrie 2015, are loc lovitura finală. La licitaţie se prezintă SC TOTAL PRODUS SRL, reprezentată de d-na Sofianu Andreea, şi SC CGF SPICU SRL. Societatea câştigătoare a fost… cine credeţi? SC TOTAL PRODUS SRL, care a oferit… 21 lei/mp/lună!!!!!

Înţelegeţi? Prin acest mod golănesc de a face business, familia Sofianu a reuşit să obţină un spaţiu comercial pentru o chirie derizorie! O chirie NESIMŢITĂ!

Ăştia sunt liberalii care vor să conducă Piteştiul? Ăştia sunt urmaşii Brătienilor? Ăsta este candidatul INTEGRU?

Nu ştiu ce simţiţi dumneavoastră când citiţi aceste dezvăluiri prezentate de noi în premieră. Mie unul, ca piteştean, ca jurnalist, ca licenţiat în drept, povestea de mai sus îmi pute oribil. Îmi pare o mizerie, iar cel implicat în ea ar trebui să se retragă din politică şi să-şi vadă de viaţa lui la Bradu, acolo unde locuieşte cu adevărat!

RUŞINE, PNL! RUŞINE, NARCIS SOFIANU! Piteştenii vă vor penaliza la vot pe 5 iunie cum nici nu vă imaginaţi!

D.M.D.

P.S. Să vorbeşti despre firme căpuşe la societăţile aflate în subordinea Consiliului Local Piteşti, când fratele tău a încasat de la Termoficarea piteşteană peste 100 de miliarde pe vremea când domnea peste Piteşti Tudor Pendiuc, asta înseamnă să fii NESIMŢIT! Dar despre asta şi multe altele, în zilele următoare!

Lasa un raspuns