Exclusivitate: Actul prin care se încearcă sabotarea mall-ului din Tudor Vladimirescu a fost semnat în clădirea Willbrook a familiei Ofer, deţinătorii Jupiter City BRADU! Adică la concurenţă!

0
648

„Ziarul de Argeş” a dezvăluit în premieră cazul unei tinere, Matei Alexandra Elena, folosite de patronatul de la Jupiter City BRADU pentru a întârzia cât mai mult lucrările la mall-ul din Tudor Vladimirescu, cea mai mare investiţie privată din istoria municipiului Piteşti.

Iubitul Alexandrei, omul de afaceri anglo-indian George Krishan Matthew, este prieten la cataramă cu Avi Shloush, cetăţeanul israelian care administrează o bună parte din afacerile familiei Ofer în România.

Ar putea fi o coincidenţă? Tot coincidenţă să fie şi faptul că Matei Alexandra Elena a cumpărat o casă ca vai de ea în proximitatea noului mall, devenind peste noapte cel mai mare adversar al proiectului şi un lider extrem de oral al grupului minuscul de contestatari ai investiţiei?

Chiar crede cineva aşa ceva? Adică fata asta a cheltuit suma de 466.740 RON pentru o casă fără etaj, cu o suprafaţă de doar 152 mp, deşi ştia că în zonă se va face un megamall, după care să se trezească a doua zi că ea nu vrea investiţia de 80 de milioane de euro pentru că… nu-i convine ei!

Pentru cei gata să creadă până la capăt în coincidenţe avem o veste proastă! Nici vorbă de aşa ceva!

Matei Alexandra Elena, deţinătoarea SC TRUELINE BUSINESS SRL, firma care a achiziţionat locuinţa din str. Dragoş-Vodă nr. 10, este unealta familiei Ofer, patronii complexului Jupiter City Bradu. În sfârşit avem dovada! Adică o nouă dovadă, mult mai puternică decât relaţia de prietenie de notorietate dintre iubitul ei, afaceristul George Krishan Matthew, şi Avi Shloush, israelianul care conduce multe dintre afacerile familiei Ofer în România.

Am intrat în posesia contractului prin care firma deţinută de Matei Alexandra Elena, SC TRUELINE BUSINESS SRL, a cumpărat de la domnii Rădulescu Eduard Constantin şi Rădulescu Cristian Florin casa din Dragoş-Vodă nr. 10 pentru suma de 466.740 RON!

Notarul care a autentificat contractul de vânzare-cumpărare s-a deplasat, la cererea părţilor, la clădirea Willbrook, şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 172-176, corp A, etaj 2, sector 1, Bucureşti! Publicăm facsimilul, ca să nu existe dubii.

Păi… quod erat demonstrandum! Pentru că familia Ofer deţine clădirea Willbrook! Şi cercul s-a închis, iar magnaţii care deţin Jupiter City BRADU au fost devoalaţi ca fiind în spatele acestui atac incorect şi ilegal împotriva concurenţei!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns