Exclusiv! Presiuni extrem de agresive pentru 700 de miliarde lei!

0
439

În curând, „Ziarul de Argeş” va prezenta o superanchetă asupra celui mai mare scandal din Argeş!
presiuni penale... fotoVreau să vă întreb ceva, dragi cititori. Dumneavoastră vi se pare normal ca două publicaţii săptămânale să facă presiuni asupra unei unităţi de interes public în favoarea unei societăţi private, care ar avea, chipurile, de încasat peste 700 de miliarde lei vechi?
În mod normal, ziarele fac taman pe dos. Adică demască, aşa cum am făcut-o şi noi nu o dată, plăţi făcute necuvenit, de obicei de la bugetele unor instituţii către firme private. Pentru că acesta este rolul presei, să vegheze la respectarea legii şi la justa cheltuire a banului public.
Să te dai de ceasul morţii tu, ziar, că o firmă privată n-a primit două tiruri de cash? Nu există instanţe? N-au posibilitatea unor procese? Ce treabă au jurnaliştii în astfel de cazuri? Mai ales dacă au şi contracte de publicitate cu firma în cauză!
Nouă lucrurile nu ni se par deloc corecte. Aşa că ne vom băga nasul în documentaţia extrem de stufoasă a acestui dosar şi promitem că, în foarte scurt timp, vă vom prezenta lucruri incredibile! Şi despre ziarele care-şi trădează menirea, dar şi despre afacerişti conectaţi la banul public!
Apropo, tot firma în cauză pretinde că are de recuperat alte sute de miliarde de la nişte primării etc. Noi n-avem timp să-i credem. Dumneavoastră?
D.M.D.

P.S. Ştiu, o să mi se spună că au fost licitaţii etc. Sigur că da! L-am văzut, acum câţiva ani, pe directorul unităţii discutând cu fostul stăpân al judeţului. Deci… nu cred în coincidenţe!

Lasa un raspuns