Emilia Mateescu, candidatul de nota 5,5 al USR-PLUS, a avut legături interesante cu PSD, dar şi cu avocaţi şi executori judecătoreşti potenţi. Mai ales financiar!

0
463

„Ziarul de Argeş” a prezentat până acum câteva personaje caricaturale care fac parte din prima linie a USR-PLUS Argeş. Revenim astăzi asupra cazului Emilia Mateescu, de profesie executor judecătoresc, una dintre cele mai vocale, orale chiar, reprezentante ale alianţei care susţine, printre altele, căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi militează pentru recunoaşterea ca meserie cuprinsă în nomenclator a muncii sexuale!

Emilia Mateescu urăşte mult PSD şi ALDE, pe care le combate straşnic alături de idolul ei, chipeşul Dacian Cioloș! Faptul că provine din familia unui vajnic pesedist din fosta cetate a basarabilor, Costel Stan, omite să spună de fiecare dată. Nici faptul că fostul ei soţ, Cătălin Cîrstea, a ţinut-o la facultate la Bucureşti pe banii obţinuţi de la administraţia PSD a judeţului nu a deranjat-o prea mult, din moment ce pentru ea căsnicia a fost un miniepisod de câţiva ani. Episod care a ajutat-o să se lanseze pe scena publică a judeţului, în calitate de jurist… fără prejudecăţi!

USR-PLUS se pregăteşte să o arunce în lupta electorală pe această femeie modernă. Faptul că a obţinut doar 5,50 la un examen simplu, pentru ei, promotorii competenţei, nu pare să conteze. Faptul că despre… experienţa complexă a Emiliei Mateescu avocatul Eugen Chelaru şi executorul judecătoresc Ioana Cristian ar putea spune multe dacă cineva de la USR-PLUS s-ar interesa nu pare să conteze deloc.

Nici renumele de vârf de lance al executărilor judecătoreşti abuzive pe care-l are Emilia Mateescu nu pare să-i afecteze pe cei de la USR-PLUS! Pentru ei, faptul că este tânără şi rea de gură, fabulos de bogată pentru cei câţiva ani de muncă pe care-i are la activ, precum şi talentul ei de a fi deosebit de convingătoare atunci când discută cu cineva între patru ochi, dar mai ales între patru pereţi, par să fie suficiente!

Atunci bine! Vom reveni cu povestea de viaţă extrem de interesantă a Emiliei Mateescu, pentru că electoratul poate vrea oameni noi în politică, dar totuşi altfel de oameni!

D.M.D.

Lasa un raspuns