Elena Iagăr – noua vuvuzelă prin gura căreia penalul Tudor Pendiuc îşi face nevoile. Auzite!

0
1068

27 mai Elena Iagar postaca 1Tudor Pendiuc şi-a găsit un nou postac. Este un fel jurnalistă expirată, un fel de vuvuzelă eşuată pe internet după ce, în ultimii 20 de ani, s-a făcut remarcată doar prin sex extraconjugal şi prin editarea de produse media falimentare!

Elena Iagăr nu este o jurnalistă talentată, aşa cum nu este nici o femeie frumoasă! A fost o soţie de preot căreia nu i-a plăcut liniştea conjugală, ci dimpotrivă, destrăbălarea orală. A ales însă prost: un beţiv cu pretenţii, care se considera un geniu neînţeles. Era însă, în realitate, un mare prost, un ratat şi un fute-vânt, lucru care s-a văzut ulterior, când s-a ales praful de tot ce a încercat: un ziar cu nume de azil de noapte, „Schimbul 3”, un viitor cu madam Iagăr şi o viaţă fără alcool!

Vă spun asta ca să-i fac un fel de profil acestei cucoane care a devenit obsedată de promovarea unui primar penal. A lui Tudor Pendiuc, omul pe care procurorii şi Consiliul Local Piteşti îl consideră responsabil pentru un prejudiciu de 6,3 milioane de euro, prejudiciu a cărui acoperire se luptă s-o obţină în instanţă!

Site-ul de pe care preia articolele pro Pendiuc este unul cu o poveste lungă. Unul care s-a sucit electoral în urmă cu vreo 30 de zile, când un amic parlamentar al primarului Pendiuc a discutat cu ei. Până la urmă, sunt aceiaşi care puneau „fiare” prin parcările din urbe, cu dedicaţie de la acelaşi edil etc. Dar nu ei sunt problema, pentru că ei sunt prestatori de servicii cui dă banul. Practic, sunt nişte centurişti ordinari… dar e o chestiune de alegere personală. Tot personal, ca să fie clar, îi consider nişte jeguri! (Bravo, „Rechinule”, aveai dreptate sută la sută! Sunt nişte labe triste!)

27 mai Elena Iagar postaca 2Ce m-a determinat să mă refer la această Elena Iagăr este modul vomitiv şi vădit agresiv în care face preluările de pe site-ul respectiv. Facsimilele pe care le-am ales sunt ilustrative.

Sub un titlu vădit fals şi manipulator (pentru că Pendiuc minte!), „Cu programele pe masă, Pendiuc demonstrează că şi-a îndeplinit toate promisiunile electorale”, Elena Iagăr scrie: „Să vedem comentariile, s-auzim cârcotaşii!”. Numai că, fabulos şi argumentat, îi dă răspuns un domn, Ionuţ Codrea, care pur şi simplu şterge pe jos şi cu autorii articolului, şi cu postaca: „Nu scria nicăieri că va fura din banii piteştenilor, că va lua şpagă şi că va face trafic de influenţă. (…) Eu nu înţeleg cum poţi susţine un infractor. Şi tata dacă era, eu nu ieşeam să spun public votaţi infractorul!”. Mai bine zis nici nu se putea! Fără a mai vorbi despre faptul că, de doi ani, Tudor Pendiuc a fost fie în puşcărie, fie în imposibilitate legală de a iniţia hotărâri de Consiliu Local, aşa că n-a putut îndeplini mai nimic din ce a promis!

O altă libidinoşenie pe care i-o imputăm direct Elenei Iagăr este postarea unor comentarii personale ticăloase la fotografiile electorale ale primarului Tudor Pendiuc. Lângă o fotografie evident aranjată, lucrată, studiată etc. în care edilul este îmbrăţişat de un individ (fotografii cum pot face şi restul candidaţilor cu miile, pentru că, ghici ce!, sunt câţiva care vor lua mii de voturi, dacă nu chiar zeci de mii!), Elena Iagăr scrie următoarea căcănărie:

27 mai Elena Iagar postaca 3Facebook-ul e plin de poze cu candidaţi, dar eu chiar n-am văzut unul care să fie primit cu atâta respect şi apreciere ca Pendiuc. Zău! Cu toată dragostea…”.

Să nu ştie o jurnalistă, fie ea şi fără valoare profesională, că pozele de campanie sunt aranjate de echipa lui Tudor Pendiuc? Să n-o ducă mintea că piteştenii nu-l pot iubi pe unul care este acuzat că a luat şpagă aproape 2 miliarde lei de la un escroc penal ca Valentin Vişoiu, pe unul care este acuzat că a găurit bugetul urbei cu 6,3 milioane de euro?!

În fine, această susţinătoare a penalului ne-a captat atenţia. Problema este că, în conformitate cu principiile ei din viaţa personală, postaca stă cu fundul în două… luntri! Adică îl pupă în fund pe Tudor Pendiuc, dar lucrează şi pentru cineva de la PSD. Scârbos, nu-i aşa?! Cu toată dragostea!

D.M.D.

Lasa un raspuns