Elena Iagăr mai are doar un hop: astăzi susţine ORALUL pentru şefia Şcolii Populare de Arte

0
759

În toată campania pentru alegerile locale, Elena Iagăr, o jurnalistă cunoscută mai mult pentru curvăsărelile în care a fost implicată şi bătăile cu amanţii, amplu reflectate în presă, decât pentru activitatea ei profesională, s-a poziţionat ferm împotriva PSD Argeş.

Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, a fost jignit în mod repetat de această jurnalizdă care s-a implicat trup şi suflet în campania electorală a penalului Tudor Pendiuc, cel care a şi pierdut între timp atât alegerile locale, cât şi pe cele parlamentare.

În prezent, aproape pe furiş, Elena Iagăr este propulsată spre funcţia de director al Şcolii Populare de Arte din Piteşti. Condiţiile pentru a putea participa la concurs au fost create anume pentru Iagăr, contracandidaţii au fost eliminaţi golăneşte de către comisie, posibilitatea de contestare a fost eliminată şmechereşte (candidatul căruia i-a fost respins dosarul nu poate face contestaţie la această decizie înainte de data examinării, ci de-abia după concurs) etc.

Din trei candidaţi înscrişi, Elena Iagăr a rămas singura participantă la concurs, lucru absolut penibil din toate punctele de vedere. Nu avea experienţa la catedră a contracandidaţilor săi, ci doar doi ani ca profesor suplinitor. Nu are nici măcar experienţă managerială, fiind doar şefa unui SRL care s-a ocupat cu managementul deşeurilor sau ceva de genul.

Astăzi, Elena Iagăr are proba orală. La cum o ştim noi, va trece cu brio, fiind o adevărată specialistă!

În locul membrilor comisiei, m-aş gândi totuşi mai bine. În locul Senatorului, aş interveni pentru ca… intervenţiile consilierului să nu ducă la angajarea celui cu care împarte patul!

D.M.D.

P.S. Uşor-uşor, există câteva persoane din PSD Argeş care par să şi-o caute cu lumânarea! Ca în viaţă, cine caută până la urmă găseşte cu vârf şi îndesat!

Culisele acestui scandal, după ORAL! Ca să nu zică cineva că le-am făcut rău înainte să săvârşească ireparabilul!

Lasa un raspuns