Eduard Dima, candidatul PMP la funcţia de primar al Ștefăneștiului, a fost, pentru doi ani, omul magnatului Gigi Axinte, fost PENAL de top, actualmente om de bază în afacerile cu deşeuri periculoase din oraş!

0
460

Unul dintre personajele care n-ar trebui să primească vreun vot la Ștefănești este Eduard Dima, candidatul PMP la funcţia de primar al oraşului.

Omul se mândreşte că face parte din partidul înfiinţat de beţivul Traian Băsescu Petrov, un turnător la Securitate dovedit, autorul tăierii salariilor şi pensiilor a milioane de români. Tot Băsescu şi gaşca lui infectă au alungat medicii din ţară, au majorat TVA şi au închis sute de spitale şi aziluri din România.

În plus faţă de apartenenţa la gruparea politică înfiinţată de Băsescu Traian zis Petrov, Eduard Dima are un trecut profesional dubios, fiind timp de peste doi ani director la ARGECOM SA, firma magnatului Gheorghe (Gigi) Axinte, individ cercetat în zeci de dosare penale de-a lungul timpului şi om de bază în mafia deşeurilor periculoase din Ștefănești.

Preşedintele PMP Argeş, Cornel Bulf, are doi oameni de bază în Argeş, de aceeaşi factură: Eduard Dima la Ștefănești şi Florin Frătică Puşcărie la Bradu!

Dacă îţi iubeşti părinţii şi bunicii, nu poţi vota cu omul partidului celui care le-a tăiat pensiile şi le-a închis spitalele!

Fii cuMINTE şi votează corect, pentru viitorul tău şi al familiei tale. Ai nevoie de un oraş curat, din care mafia deşeurilor să fie alungată!

Vom reveni!

D.M.D.