E oficial! Lactate Bradet NU este vinovata pentru imbolnavirea copiilor din Arges!

0
437

Lactate-BradetPotrivit rezultatului final al analizelor copiilor imbolnaviti cu E.Coli, fabrica Lactate Bradet este nevinovata!

Institutul Cantacuzino a anuntat rezultatele analizelor facute copiilor cu E.Coli, stabilind ca tulpinile izolate de la pacienti nu sunt identice cu tulpinile gasite in branza de la Bradet si in carnea de pui.

Au fost prelevate trei tulpini umane, obtinute de la trei copii din Arges, Sibiu si Bacau, diagnosticati cu infectie cu E.Coli tip VTEC O26, la care s-au adaugat sase tulpini de E.Coli O26 prelevate din branza si din carnea de pui.

Rezultatele finale ale analizelor confirma ca acestea nu sunt identice: “Tulpinile de la copii sunt diferite intre ele (confirmand asteptarile intrucat nu erau indicatii de inrudire epidemiologica a cazurilor respective) si diferite de cele din branza si carne (din nou confirmand, intrucat nu existau date epidemiologice sugestive ca aceste alimente ar fi fost consumate de vreunul dintre copii)”.

Pentru Marius Badea, patronul Lactate Bradet, aceasta este cea mai buna veste pe care a primit-o, precizand ca nu vrea sa dea in judecata pe nimeni!

“E cea mai buna veste pe care am primit-o de cand m-am nascut. Am vazut negru pe alb ca nu sunt vinovat de moartea copiilor. Desi stiam ca nu puteam fi vinovati, am stat cu un cutit deasupra capului in toata perioada aceasta. Nimic nu e intamplator. In timpul asta, am lansat ideea unei noi companii, cea mai mare de pe piata, unde calitatea produsului sa primeze, iar clientul sa fie multumit si de un pret bun. E prea mare bucuria sa ma gandesc acum sa dau in judecata pe cineva. Nu ma gandesc la rautati”, declara acesta.

Lasa un raspuns