E bine, domnule senator Valeca, e bine? Teroarea psihică la care îşi supune Armand Chiriloiu subordonaţii a provocat îmbolnăviri grave şi chiar decese!

0
312

De la numirea sa ilegală în funcţia de director al Direcţiei Silvice Argeş (prin traficul de influenţă comis de socrul lui Victor Ponta, celebrul Ilie Sârbu!), Armand Chiriloiu s-a dovedit un adevărat torţionar. „Ziarul de Argeş” va prezenta în perioada următoare cazurile mai multor angajaţi ai DS Argeş care, în urma persecuţiilor, hărţuirii şi umilinţelor la care au fost supuşi de Chiriloiu şi echipa lui, s-au îmbolnăvit grav şi chiar au decedat.

Inginerul silvic Sever Pahonțu, înmormântat zilele trecute, este una dintre cele mai cunoscute victime ale terorii psihice practicate în stil Vișinescu de Armand Chiriloiu la Direcţia Silvică Argeş.

Pentru că a refuzat să intervină la soţia lui, care era la acea vreme preşedintele Judecătoriei Curtea de Argeş, pentru a o ajuta pe Alina Chiriloiu, Sever Pahonțu şi-a atras duşmănia pe viaţă a actualului director al DS Argeş, pe atunci şef Serviciu Vânătoare în cadrul Romsilva. Având în vedere că Alina Chiriloiu a fost chiar condamnată în primă instanţă de Judecătoria din Cetatea Basarabilor la 3 ani de închisoare, dorinţa de răzbunare a lui Armand a crescut.

Imediat după ce a ajuns în fruntea Direcţiei Silvice Argeş, în 2012, Chiriloiu a declanşat prigoana împotriva lui Sever Pahonțu. L-a mutat de la un ocol la altul, l-a umilit în faţa colegilor şi subordonaţilor, i-a aranjat câteva reclamaţii care s-au transformat în nişte dosare penale de toată jena (ceva cu furtul câtorva metri pătraţi de gresie etc.). După câţiva ani de teroare psihică, Sever Pahonțu a clacat şi s-a îmbolnăvit grav (cancer de pancreas pe fond de stres!), afecţiunea fiind şi cea care i-a adus sfârşitul.

Nici după moartea sa, Sever Pahonțu nu a scăpat de ura lui Chiriloiu. Intimidaţi de director, foştii săi colegi de la Direcţia Silvică n-au avut curaj nici măcar să-l conducă pe ultimul drum, cu excepţia unui şef de ocol cu cojones şi a câtorva pensionari. Incredibil, nu-i aşa?

Şi nu, să nu credeţi că este vorba despre un caz singular! Printre victimele terorii instaurate de Armand Chiriloiu la DS Argeş se numără inginerul Urluiescu Florin, şi el dat afară cu scandal, ulterior s-a îmbolnăvit grav şi s-a operat de două ori, doamna Zidaru Liliana, concediată abuziv, care s-a îmbolnăvit şi dânsa grav, dar totuşi a găsit puterea să lupte în instanţă şi să anuleze concedierea abuzivă, inginerul Puiulescu Carol, obligat prin presiuni să demisioneze după ce a făcut nenumărate memorii la minister şi la Romsilva, la care nu s-a obosit să răspundă nici dracu’ etc. etc.

Cu fiecare zi în care acest om rău şi fără suflet rămâne în funcţia de director al Direcţiei Silvice, responsabilitatea preşedintelui PSD Argeş, Şerban Valeca, creşte exponenţial. Şi se apropie clipa când fiecare va da socoteală, atât pentru ce a făcut, cât şi pentru ce n-a făcut, deşi putea şi trebuia să facă!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns