După ROMSILVA şi Garda Forestieră, şi ANI a demarat verificări în cazul Armand Chiriloiu

0
252

La sediul Direcţiei Silvice Argeş sunt, în aceste zile, mai mulţi „controlori” decât angajaţi. Pentru că, pe lângă echipa venită de la ROMSILVA să investigheze gravele ilegalităţi comise de echipa directorului Armand Chiriloiu, mai există un grup de inspectori de la Garda Forestieră Ploieşti care anchetează defrişările din Pădurea Trivale şi alte aspecte la fel de penale.

În exclusivitate publicăm astăzi un document care arată că şi Agenţia Naţională de Investigaţii vine la Piteşti să-l ancheteze pe Armand Chiriloiu! Urmează procurorii!

În ultimele zile am discutat cu mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Silvice Argeş şi ai Ocolului Silvic Piteşti. Efectiv ne-am îngrozit de ce am aflat, pentru că modul de lucru de la DS Argeş este similar cu cel al trupei lui Ali Baba.

Spre exemplu, un anume inginer Angelescu ar trebui să lucreze ca angajat al Ocolului Silvic Şuici, dar în realitate este detaşat la Ocolul Silvic Piteşti, unde se ocupă de întreţinerea şi reparaţia drumurilor auto forestiere din raza ocolului. Practic, el confirmă facturile emise pentru lucrările (ne)efectuate!

De ce este atât de important acest Angelescu, dincolo de banii pe care îi generează? Foarte simplu: este fost coleg de şcoală şi prieten la cataramă cu deja celebrul inginer silvic Georgescu Valerică de la ROMSILVA, personaj care a efectuat practic toate verificările în cazurile sesizărilor trimise la regie împotriva abuzurilor lui Armand Chiriloiu. Ne referim la toate sesizările MUȘAMALIZATE!

Aşa se justifică faptul că Angelescu are gradaţie maximă, detaşare la Piteşti şi program… cum vor muşchii lui!

După cum se vede, angajaţii Direcţiei Silvice Argeş s-au săturat să tacă şi să accepte abuzurile. Zilele viitoare, numele altor marionete ale lui Chiriloiu, toate detaşate „la caşcaval” pentru a-şi servi stăpânul prăduitor.

Important este că Armand Chiriloiu va pleca. Atât din funcţie, cât şi, foarte probabil, din casa lui de bugetar de 400.000 de euro din Pădurea Trivale! Va fi o detaşare forţată, pe termen mediu spre lung.

D.M.D.

Lasa un raspuns