După ce i-a scris pasional semianalfabetului Ando 12 clase că este eroul ei, ministrul Justiției Alina Gorghiu a cerut, direct și în nume personal, IPJ Argeș să sancționeze dur un albotean pentru o banală contravenție electorală comisă tot la Albota!

0
149

După momentul de delir absolut în care Alina Gorghiu, ministrul Justiției, i-a comentat lui Ando 12 clase ,,Ești eroul meu!”, vă prezentăm astăzi, tot în exclusivitate, o altă dovada a inconștienței de care suferă șefa PNL Argeș.

În timpul campaniei electorale de la Albota, un domn, susținător al primarului PSD Ion Dumitru, și-a lipit un afiș electoral al edilului pe roata de rezervă din spatele mașini!

Fiecare face ce vrea, chiar dacă în campanie publicitatea electorală este reglementată. Omul și-a asumat contravenția, e dreptul lui și basta. Tot ce i se putea face era aplicarea unei amenzi modice! Spun modice, pentru că, spre exemplu, un șofer care făcea campanie electorală pentru Mihai Coteț și PNL chiar în seara de dinaintea votării, cu o ditamai mașina modificată special pentru reclama, cu panouri led pe laturi etc., a fost amendat cu doar 1400 de lei!

Facem precizarea că pesedistul din Albota se afla în perioadă permisă de lege pentru campania electorală!

Cu toate acestea, la IPJ Argeș a sosit o sesizare trimisă chiar de Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președinte al PNL Argeș, prin care polițiștii erau somați să rezolve ….acest caz grav de încălcarea a legii!

Vă dați seama că nu există nici o încălcare a legii în acest caz ci, în cel mai rău caz, o micuță contravenție. Dar intervenția disperată, ,,la rupere”a ministrului Justiției, Alina Gorghiu, în sprijinul ,,eroului ei”, un semianalfabet care nu poate scrie corect câteva rânduri fără să se facă iremediabil de râs (am dat exemple, dar mai avem două solicitări scrise de Ando cu mânuța lui neștiutoare de carte pe care le vom prezenta în perioada următoare cu comentariile de rigoare!)

De ce a pierdut PNL atât de rău în Argeș? Pentru că Ando 12 clase este modelul promovat și susținut de liberali! Nu doar el, ci mulți alții asemenea lui, oameni cu salarii de vânzători de înghețată, dar cu averi mult peste venituri, maneliști, indivizi care se fotografiază, beți muci, cocoțați pe mașini cu sticla în mână etc.

Alina Gorghiu a ales să renunțe la elite în favoarea mahalalei!

A ales și a pierdut, pentru că argeșenii n-au acceptat oferta electorală jalnică, jignitoare a PNL Argeș și a ,,ministrei” Alina Gorghiu Dej!

D.M.D.