După ce a anunţat că regele Mihai a murit cu doi ani înainte de decesul real, după ce a inventat că Pendiuc are un copil cu o studentă şi după ce a anunţat înfiinţarea unui partid care n-a mai apărut, Iulian Uţă vrea să-şi apere reputaţia (auto)terfelită în instanţă!

0
284

Iulian Claudius Uță este un om important. O valoare locală, şi nu o nulitate pulicalificată, cum, dintr-o eroare regretabilă, l-am numit noi. Este, după o autocaracterizare înaintată instanţei de judecată, o persoană cu o reputaţie extraordinară în municipiul Curtea de Argeş, un antialcoolic convins, un om serios care a stat permanent departe de scandaluri şi care nu s-a făcut niciodată de râs în faţa opiniei publice. Asemenea lui sunt şi cei trei martori cu care vrea să „repereze” onoarea: nevastă-sa, angajata lui Mălina Petrescu şi Lavinia Năstase, mai cunoscută drept Miss Autopsia!

Vai vai vai!

Băi băiatule! Care dracului om serios, care reputaţie, care jurnalist care nu s-a făcut niciodată de râs în faţa opiniei publice?

Iată câteva repere din activitatea profesională a „jurnalistului” nostru Iulian Uță. Este vorba despre adevărate deliruri publice, invenţii pentru care, oriunde în lume, breasla l-ar fi exclus pe acest om care nu are deloc toate ţiglele pe casă.

1) Cea mai dementă ştire lansată de Iulian Uţă poartă data de 12 ianuarie 2016 şi anunţa nici mai mult, nici mai puţin decât moartea regelui Mihai!!!

Regele Mihai a murit, decesul său fiind ascuns atât de membrii Casei Regale, dar şi de autorităţile republicii, spun sursele mele”, scria Iulian Uţă, care completa: „Contextul actual îmi dă toate motivele să cred spusele lor”. Urmau şi alte „clarificări”: „Unul este înalt funcţionar administrativ al Patriarhiei Române, iar celălalt amic de călătorii rustice al principelui Nicolae”. Mai departe textul curge cu informaţii demne de „Telegramele” lui Caragiale: „Nu o să vă relatez exact cele spuse de către cei doi, e drept, cu oarece teamă la o cafenea în centrul Bucureştiului, încă de la mijlocul lunii decembrie 2015. O să vă spun doar motivele reale care susţin informaţia potrivit căreia regele Mihai a murit încă de acum câteva luni, iar trupul său neînsufleţit stă în conservare într-un laborator privat de lângă Zurich”.

Iar acum vine concluzia cutumiar-politico-tombală: „Aşadar, pe lângă luptele interne din cadrul Casei Regale sau greutatea în a decide succesorul la tron, principalul motiv pentru care moartea regelui Mihai ar fi trecută sub tăcere este acela că, potrivit regulilor unei monarhii, nu există încă un loc de veci pentru acesta. Mai pe scurt, regele a murit de câteva luni, dar nu există încă un loc în care să fie înmormântat conform uzanţelor” – am încheiat definitiv citatul.

Imaginaţi-vă că „informaţia” dintr-un asemenea text (aici în original) a făcut înconjurul presei naţionale, fiind preluată de aşa-zisele agenţii de presă, de ziarele şi televiziunile cele mai importante, obligând până şi Casa Regală să dea un comunicat prin care să dezmintă apocrifa lui Uţă.

2) Cu doi ani înainte să inventeze moartea regelui Mihai I, jurnalistul Iulian Uță, fără a aduce vreo dovadă în acest sens, l-a acuzat pe deputatul Mircea Drăghici că a ordonat incendierea maşinii şi locuinţei sale!!!

Singurul care i-a susţinut aberaţiile este securistul Robert Turcescu: „Ziaristul Uţă Iulian de la ziarul Profit din Curtea de Argeş m-a sunat în toiul nopţii să-mi spună că maşina lui a fost incendiată. El reclamă o răzbunare a mafiei locale deranjate de dezvăluirile pe care Uţă le-a făcut în ziar. Dezvăluirile erau legate de axa Mircea Drăghici (consilier Ponta) – Constantin Nicolescu (ex-preşedinte CJ Argeş) – Nicolae Diaconu (primar Curtea de Argeş)”.

Evident, Mircea Drăghici nu a avut nimic de-a face cu incendierea maşinii lui Uță, lucru confirmat de ancheta penală efectuată în cauză, dar asta nu l-a oprit pe „jurnalist” s-o ţină langa de-atunci cu mafia PSD care a vrut să-l intimideze, dar nu a reuşit!

3) Prin 2011, Iulian Uță a chemat Primăria Curtea de Argeş în judecată, contestând atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren de 6.000 mp către AS Tenis Club Curtea de Argeş. (Acolo, un grup de investitori a reuşit ca numai într-o lună să construiască o bază modernă, care între 27 şi 29 iulie a găzduit o competiţie europeană!).

Numai că, în instanţă, Uță s-a făcut din nou de râs. Completul de judecată a constatat cu uluire că numitul Iulian Claudius Uţă avea domiciliul în comuna Valea Danului, satul Verneşti. Adică omul nu avea calitate procesuală, nefiind domiciliat în Curtea de Argeş. Motiv pentru care, în hohotele de râs ale celor prezenţi, acţiunea lui Uță a fost respinsă!

În ceea ce priveşte aşa-zisele acuzaţii pe care acest nene frustrat susţine că i le-am adus nefondat, câteva precizări:

Am spus că, în timp ce înjurai PSD pe toate drumurile şi nu-i scoteai pe social-democraţi din corupţi, tu, măi Uță, încasai morman de la singurul condamnat penal din actuala garnitură de parlamentari a PSD Argeş. Îmi menţin afirmaţia: aşa ai făcut. Ai încasat bani pe contract de la deputatul Cătălin Rădulescu, personaj condamnat definitiv de ICCJ la puşcărie. Cu suspendare, dar totuşi puşcărie!

Am spus că ai pus labele pe sloganul #rezist. Că l-ai furat! Da, aşa ai făcut, tu şi fratele tău. Aţi înregistrat la OSIM ceva ce nu vă aparţinea! Un slogan pe care nu voi l-aţi creat şi pe care nu aveaţi niciun drept să-l preluaţi. Ai recunoscut că voi sunteţi în spate şi ai spus că veţi face un partid politic pe model PODEMOS etc. Am spus că vei face pe dracu’ şi… aşa a fost! N-ai făcut nimic, niciun partid, şi nici nu vei face. Pentru că din gură o fi uşor, dar când vine vorba să creezi tu un partid naţional… Păi tu n-ai reuşit să convingi 3% din locuitorii din Curtea de Argeş să te voteze primar şi te visezi lider politic naţional? Deocamdată am spus adevărul, iar viitorul va confirma acest lucru!

Nu te-am acuzat noi că faci presiuni pentru nişte amărâte de automate cu cafea, ci însuşi primarul tău, Constantin Panțurescu (vezi facsimil!). Noi am publicat doar un filmuleţ cu distinsa ta soţie în acţiune, încercând să convingă un şef de instituţie să menţină un astfel de automat.

În fine, nu noi suntem de vină că nevastă-ta este o infractoare de drept comun. Instanţa spune acest lucru, măi băiatule! A fost condamnată definitiv la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru că a fost prinsă în trafic de poliţişti conducând fără permis. A făcut muncă în folosul comunităţii! Te oftici? Ne doare-n cot! Sau GHINION, cum zice idolul tău, traficantul de copii!

Ne vedem în instanţă. Ţie îţi fac onoarea să mă prezint, #rezistentule!

D.M.D.

P.S. Uitasem. Tot Uță a mai dezvăluit, în premieră, că Tudor Pendiuc are un copil din flori cu o studentă. A ţinut-o aşa câteva săptămâni, după care a lăsat-o moartă. Pentru că, ghici ce!, Pendiuc săracu’ avea o amantă, dar nu era studentă! Şi îi asfalta străduţe, nu-i făcea copii!

Lasa un raspuns