(După ce a falimentat localitatea,) Primarul PNL din Izvoru „asfaltează” drumurile din comună cu pământ din Râul Teleorman

0
307

Am scris de multe ori despre aventurile edilitare ale liberalului Claudiu Neguţ, acest coşmar devenit realitate pentru locuitorii comunei argeşene Izvoru. Omul a ajuns edil în urma unei campanii scelerate, pline de minciuni şi abjecţii vomitate în spaţiul public de susţinătoarea lui numărul 1, Miss Autopsia, şi cu voturile comunităţii de ţigani din comună.

Între timp, totul s-a dus pe apa sâmbetei la Izvoru. Recapitulăm pe scurt:

  • Deşi în comună exista o unitate de pompieri care avea sediul în spatele Primăriei, dotat cu tot ce trebuie, edilul a construit o remiză de pompieri în care a băgat aproape 2 miliarde lei (iniţial ar fi trebuit să coste 1,5 miliarde!). Totul pentru a-l aduce la Izvoru de la Stolnici pe naşul său, Popescu Leonard, soţul contabilei.
  • Edilul a alocat peste 2 miliarde lei pentru un teren sintetic amenajat vizavi de Primăria Izvoru. Lucrarea a fost executată necorespunzător, la fiecare ploaie apa ajungând să băltească peste tot ca o mlaştină. Nu s-a respectat proiectul care prevedea o soluţie împotriva acumulării de apă, în valoare de circa 700 de milioane de lei.
  • Nu mai puţin de 2,7 miliarde lei au fost cheltuite pentru un gard la Şcoala Gimnazială Izvoru. Preţul este fabulos, mai ales că în spate s-a amenajat cu… plasă de sârmă!

Claudiu Neguț a realizat totuşi că vin alegerile şi… el n-a făcut nimic. Aşa că a început să repare drumurile. După cum puteţi vedea în fotografia pe care o publicăm astăzi în exclusivitate, omul asfalta cu pământ. Cu pământ din Râul Teleorman!

Ce face PNL în pandemie? Îşi bate joc de banii publici!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns