După ce a eşuat în prăduirea „Apă-Canal”, fostul puşcăriaş Gigi Dinescu încearcă să combine primarii de comune la fel de fel de prăduieli, dar toţi refuză să-l asculte şi-i închid uşa-n nas ospătarului politruc

0
169

Articolul nostru despre piatra de moară care frânează dezvoltarea PNŢCD Argeş a trezit un viu interes în opinia publică argeşeană. Pentru că oamenii s-au întrebat cum naiba este posibil ca un ospătar limitat şi ultraagramat ca Gigi Dinescu să fie menţinut în funcţie de un lider de valoarea lui Aurelian Pavelescu. Greu de dat un răspuns, pentru că este realmente inexplicabil!

Cât despre băiatul lui, Alex Dinescu, pe care l-am prezentat în toată splendoarea lui infracţională, trebuie precizat un lucru. Nu e vina lui ce-a ajuns, e vina puşcăriaşului de tac-su! Dacă în casă nu auzi decât prăduieli, planuri de combinaţii strâmbe şi înşelătorii de toate genurile, ajungi să consideri infracţiunea un mod de viaţă.

De-asta a ajuns de la infracţiuni pe net la furt de tablete, iar ulterior să-şi şantajeze tatăl înscenându-şi răpirea pentru care a cerut răscumpărare. În ritmul ăsta, până şi bietul ospătar a priceput că fiul său va comite până la urmă o infracţiune care-l va băga la puşcărie vreo două decenii, aşa că l-a trimis în Anglia, să se bucure de libertate.

Gura lumii spune totuşi că Alex Dinescu se ţine de aceleaşi porcării, fiind una dintre cauzele Brexitului. În sensul că, după ce a încercat să-i vândă Castelul Peleş lui Elton John ca moştenire de familie, după ce a vrut să cumpere Manchester United cu banii din alocaţia copilului, dar mai ales după ce a încercat să o seducă pe regină oferindu-i cadou o tabletă Allview second hand pe care o şutise de pe aeroport împreună cu două genţi şi o cutie de cola, britanicii s-au gândit că splendida lor izolare victoriană e de preferat unei invazii degenerate! Dinescu Junior n-a putut fi expulzat însă pentru că a pretins că este imam şiit de luni până vineri, rabin sâmbăta şi „gender neutral” duminica! (Să nu creadă cineva că ne luăm de băiatul lui Gigi degeaba. Junele a fost şef online la PDL Argeş şi responsabil pentru vagoane de dejecţii revărsate pentru judeţ. Deci plăcuţe suedeze pe unde şi când îl prindem!)

În fine, ideea este că nenea ospătarul de la PNŢCD n-a făcut nasoale doar la „Apă-Canal 2000”, unde chiar s-a ţinut doar de potlogării. A mai futut la cap şi diverşi primari, pe capul cărora a stat şi cărora le-a oferit fel de fel de combinaţii, de soluţii la probleme inventate tot de el etc. Ultima astfel de poveste am auzit-o miercuri, numai că edilul în cauză, prieten cu mine şi deci om serios, l-a ejaculat pe Gigi Dinescu afară din primărie, adresându-i şi un îndemn călduros: „Du-te, bă, la muncă, fir-ai a dracu’ de lepră!”. Achiesăm cu tot dragul, mai ales la „urare”!

Revenim cu noi amănunte foarte interesante din aventurile familiei Gigi Puşcărie!

D.M.D.

Lasa un raspuns