După ce a cedat afacerea Academica sindicatului condus de Mircea Bărbuceanu, Gigi Axinte a ajuns de la „zidar necalificat” la „profesor serios”!

0
156

Ca să nu poată fi acuzat de nimic în cadrul relaţiei cel puţin dubioase pe care a avut-o cu afaceristul Gigi Axinte, şeful Sindicatului Liber din cadrul Universităţii Piteşti pretinde că a urmărit de fiecare dată doar interesele membrilor SLUP.

Le reamintim cititorilor că Mircea Bărbuceanu obişnuia să-l numească pe Gigi Axinte „zidar necalificat” şi îl acuza vehement că a primit ilegal de la ex-rectorul Gheorghe Barbu suma de 300 de miliarde lei vechi (a se citi fără licitaţie!). După ce Axinte a închiriat SLUP bunuri de 250.000 de RON pentru doar 100 de RON pe an, bani plătibili pe 31 decembrie, afaceristul a fost reevaluat de fostul său inamic. Ulterior, după ce Axinte a sponsorizat şi echipa de inventatori premiată la Geneva, echipă condusă de profesorul Șuțan Claudiu şi din care făcea parte şi sindicalistul Bărbuceanu, reevaluarea a atins cote inimaginabile. Fostul „zidar necalificat” a devenit brusc „un profesor serios, care îşi face datoria”! Un personaj căruia pur şi simplu sindicalistul Mircea Bărbuceanu nu mai avea ce să-i reproşeze.

Totuşi, manipularea este ieftină şi nu stă deloc în picioare. Vom reveni din nou asupra unui document pe care l-am mai prezentat, document depus în instanţă chiar de Mircea Bărbuceanu. Din cuprinsul său rezultă faptul că SLUP egal Mircea Bărbuceanu! Deciziile sunt luate de el şi doar de el, fără consultarea membrilor de sindicat. De fapt, nici măcar persoanele care teoretic fac parte din conducerea sindicatului habar nu au de actele încheiate de preşedintele lor cu terţii. Mai mult, nici chiar propria lui soţie, deşi este vicepreşedinte al SLUP, nu ştie nimic despre activitatea soţului, aflând totul din presă!!!

Revenind la email-ul care atestă că în SLUP Bărbuceanu era atotputernic, Daniela Bărbuceanu, soţia lui, chiar dacă este vicepreşedinte al sindicatului, recunoaşte negru pe alb că nu avea cunoştinţă de contractul cu ARGECOM, ba chiar susţine că mai multe persoane din sindicat ar vrea să vadă şi ele actul în cauză, despre care au aflat dintr-un săptămânal argeşean!

Aşadar, având în vedere că Bărbuceanu l-a presat ani în şir pe Gigi Axinte în cazul Academica, până ce SLUP a reuşit să sufle afacerea ARGECOM pe care a preluat-o gratis (100 RON pe an sunt o bătaie de joc, nu o chirie reală!), responsabilitatea nu aparţine sindicatului, ci doar liderului său.

Luna mai va fi punctul de plecare al unor campanii de sesizare a organelor abilitate pentru lămurirea tuturor abaterilor etice şi penale din activitatea sindicalistului Mircea Bărbuceanu. Campanii care nu se vor opri decât atunci când se va face dreptate!

D.M.D.                                                                                                                

Lasa un raspuns