Dragostea în exces dăunează grav sănătății…mintale

0
523

dragoste1            Și libertății! Cam asta a aflat un tânăr din Pitești, în seara de 22 septembrie 2015, când a încercat să își tâlhărească fosta iubită. Dragostea prea mare probabil că a fost de vină!

Ionuț Marius Niță, 24 de ani, din Pitești (cred că am mai menționat asta…) a fost protagonistul unei scene de amor pătimaș cu final nu foarte fericit. Locația? Restaurantul Bonita, Pitești. Motivul? Dorința/necesitatea de a-și șantaja fosta iubită. S-au iubit o vreme. El, 24 de ani, ea, 20. Dragostea se pare că se mai și termină uneori, așa că au decis să se despartă. Și nu civilizat, cu lacrimi și tristețe! Nu, nu! Ci cu iz de scandal și tentative de infracțiuni. Asaltată de telefoane, amenințată în mod permanent și cu frică pentru propria viață, tânăra decide să ia atitudine și să apeleze la organele legii abilitate să o ajute.

Desigur, am crede că mânat de o dragoste excesivă, tânărul dorea să reconstruiască relația pe care a pierdut-o. Ei bine, nu. Ionuț Niță Marius, dornic a se îmbogăți fără prea mari eforturi, o șantaja pe a lui fostă iubită cu publicarea unor imagini compromițătoare cu ea, aparținând perioadei în care cei doi se iubeau. Știa că tânăra se întorsese recent din Germania și presupunea că economiile ei erau numai bune că să-i satisfacă și lui câteva nevoi financiare. Că doar nu cerea o sumă atât de mare! 1.400 lei, un salariu decent pentru o lună de muncă decentă.

Terifiată că va fi pusă într-o postură umilitoare și că părinții ei vor afla despre fotografiile și ipostazele indecente în care apărea, domnișoara de 20 de ani îi lasă pe ofițerii Serviciului Criminalistic din Pitești să organizeze un flagrant și să îl prindă “cu mâța-n sac” pe numitul Ionuț Marius Niță. Are loc în seara zilei de marți, 22 septembrie, o întâlnire între cei doi foști iubiți. El, bucuros nu pentru că o vede, ci pentru că urmează să câștige ceva bani, ea-blindată cu aparatură de înregistrare și bani marcați. În apropiere de restaurantul Bonita, ofițerii de poliție, pregătiți să intervină. Vorbe dure, jigniri, violență verbală. Din partea tânărului, evident! Instinctul însă pare să îl ajute cumva pe Ionuț Marius Niță, căci refuză acum să mai ia banii fostei iubite. Poate că nu îi mai trebuiau, cine știe?!

Și totuși, doar nu a venit degeaba la întâlnire, nu? Făcând abuz de lovituri, îmbrânceli și cam tot ce poate, tânărul de 24 de ani decide să îi sustragă în mod violent telefonul fostei iubite, care se ridica la valoarea de 1.500 lei. Oamenii legii, prompți și eficienți. Îl încătușează pe iubitul agresiv, care acum este pus în fața unor acuzații grave de șantaj, tâlhărie calificată și loviri și alte violențe și a unui sejur lung petrecut în spatele gratiilor.

Da, cam asta se întâmplă când dragostea e prea mare și mai intervine și Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș…

Redactor: Luca Mateescu

 

Lasa un raspuns