În două luni şi jumătate, Dănuț Dinu a ajuns mascota Consiliului Local Piteşti

1
320

30 aug Danut DinuDe două luni şi jumătate, Dănuț Dinu este consilier municipal. Peste 6.000 de piteşteni i-au acordat votul lor, semn că numărul celor săraci cu duhul în Piteşti este totuşi uriaş!

Evident, fostul poliţist nu a ieşit primar, votul confirmând integral susţinerile „Ziarului de Argeş” care a explicat mereu că Dinu minte ca la festival atunci când pretinde că partidele falsificau rezultatele sondajelor ca să nu-l dea pe el pe primul loc, aşa cum îl creditau piteştenii.

În aproape 80 de zile de când este consilier local, Dinu Dănuț s-a dovedit de departe cel mai slab personaj din CL Piteşti. Mascota miniparlamentului urbei!  A avut doar două idei spectaculoase, dar tembele: să pună un ecran gigant în Piaţa Milea în perioada campionatului european şi să organizeze o bătaie cu spumă în aceeaşi locaţie, de Sfânta Maria. S-a mai făcut de râs şi când a votat împotriva construirii unei noi parcări supraterane şi atunci când i-a mulţumit primarului că există!

Sunteţi mulţumiţi voi, nefericiţii care aţi votat cu această creatură? Vi s-a spus că partidele sunt răul întruchipat şi trebuie votaţi independenţii. V-aţi întrebat vreodată cam cât de proşti ar trebui să fiţi ca să credeţi aşa ceva? Să nu pricepeţi că şi în România, ca peste tot în lume, politica se face de către partidele POLITICE?! Ups, aţi fi putut înţelege din denumire!

Din cauza voastră, un păcălici a ajuns în CL Piteşti, unde pare la fel de „relaxat” ca un punker în Coreea de Nord! Habar nu are de nimic, nu pricepe nimic, reduce totul la un populism căcăcios de care, crede el, va putea profita la alegerile viitoare!

Noi, piteştenii întregi la cap, oamenii cu bun-simţ, putem accepta că au existat persoane pe care acest pensionar durduliu şi cu pretenţii de Don Juan de vârsta a treia le-a păcălit cu textele lui şirete, deşi rudimentare. Acum însă, după ce Dinu a demarat campania lui disperată pentru Camera Deputaţilor, lucrurile s-au schimbat. Nu mai poate exista eroare, greşeală, ci doar prostie în stare pură! Simpla lui candidatură ne dezonorează. Faptul că există un număr de argeşeni îndeajuns de mare încât să-i permită  fostului purtător de vorbe al IPJ Argeş să strângă semnăturile necesare pentru candidatură arată cât de mulţi imbecili vieţuiesc în acest judeţ frumos şi bogat!

În fine, am o veste proastă pentru cei care-l consideră pe Dănuț Dinu un candidat familist convins şi cu un suflet mare. Tare mi-e că nu este nici una, nici alta! Va fi dureros, dar va trezi la realitate electoratul cretinoid al acestei glume proaste care aspiră să ajungă în Legislativul României!

D.M.D.

1 Comentariu

Lasa un raspuns