Dosarul Elena Iagăr – motivul pentru care Consiliul Judeţean Argeş va sări în aer!

0
4780

Buturuga mică răstoarnă carul mare! Nu mereu, dar destul de des încât să nu poţi ignora acest lucru!

Dan Manu este un preşedinte cinstit. În mandatul lui, Consiliul Judeţean Argeş a fost ţinut departe de orice fel de scandaluri. Instituţia este condusă democratic, fără excese autoritariste sau de orice alt fel. Primarii sunt ajutaţi pe cât este posibil, indiferent de partidul din care fac parte.

Maria Dinu, noul administrator al judeţului, este o persoană extrem de capabilă, inteligentă şi muncitoare. E o persoană de cuvânt, pe care se poate pune bază. Suntem cunoştinţe vechi, ne-am mai şi certat, ne-am mai şi împăcat, dar per total suntem amici. Cum ar veni, fiecare ştie cu cine are de-a face!

Dar una-i una şi alta-i alta!

Elena Iagăr a ajuns manager la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti în cel mai ilegal mod cu putinţă. Nu doar că nu are capacitate managerială şi are talentul de conducător al unui prelucrător prin aşchiere angajat paznic de noapte la cimitir, dar a beneficiat şi de o serie de măsuri incorecte care au favorizat-o decisiv.

Repet deocamdată ce se ştie, cu speranţa că se va găsi o soluţie legală, morală, principială şi… nevătămătoare pentru nimeni!

Elena Iagăr nu poate fi pusă manager la instituţia la care, cu nici cinci luni în urmă, a fost angajată referent DEBUTANT!

Elena Iagăr nu are experienţa didactică necesară şi nici experienţă de manager. Faptul că are nişte luni în care a activat ca profesor suplinitor şi o perioadă în care, chipurile, a condus un SRL nu o califică să fie managerul unei instituţii bugetare extrem de importante şi valoroase din punct de vedere cultural!

Elena Iagăr a beneficiat de eliminarea contracandidaţilor, ambii mult mai valoroşi decât ea, încă din faza de selecţie a dosarelor. Nimeni n-a dorit să rişte, fiind evident că Iagăr nu făcea faţă competiţiei directe cu nimeni, fiind genul care iese pe locul al doilea şi atunci când concurează singură!

Elena Iagăr fost ajutată inclusiv la examinarea orală, deşi unul dintre foştii ei iubiţi, amanţi, babarditori sau ce-o fi fost el, s-a arătat extrem de mirat, susţinând că ORALUL a fost întotdeauna punctul ei forte! Aşa este, dar probabil numai după ora 22!

Nici măcar astăzi pe site-ul CJ Argeş nu este publicat proiectul de management al Elenei Iagăr, aşa cum prevede legea! În fine, se mai împiedică astăzi cineva de o lege când avem de-a face cu o doamnă ca Iagăr?

În două săptămâni, nimeni de la CJ Argeş nu s-a obosit să-mi dea un drept la replică. Să-mi spună cât de corecţi au fost ei şi cât de mult greşesc eu. În fine, să-mi spună ceva! Să-mi explice de ce au acceptat să facă o astfel de golăneală pe bani publici, indiferent de numele omului care le-a cerut-o! Să discutăm faţă în faţă, cu argumente. Ei versus câinele de pază al societăţii…!

S-a mers „pe burtă”, cum ar spune băieţii la colţul blocului. Hai mă, ce-o să fie? Mai scrie o dată, de două ori, după care trece, apare altceva, uită D.M.D., se ocupă de alte subiecte şi lucrurile rămân cum le-am făcut noi, şi-au spus.

Nasol! Şi extrem de greşit raţionament!

Elena Iagăr nu poate fi manager la Şcoala de Arte şi Meserii Piteşti, indiferent de talentul care o recomandă. Poate face cucuie în frunte şi tot degeaba! Poate povesti cu cine merge în vacanţe, ce mare om i-a promis ei luna de pe cer, poate face ce vrea şi ce nu vrea, dar de plecat tot va pleca. Ea… sau alţii!

Treaba voastră, alegerea voastră! Ca prieten vechi, ca om care vă cunoaşte de 20 de ani, vă spun că greşiţi şi veţi regreta enorm că o slugă măruntă a unui demnitar (personaj respectabil şi corect în alte cazuri) vrea să fută pe bani publici!

D.M.D.

Lasa un raspuns