Dosar penal pentru lipsa cabanei de la Vidraru din declaraţia de avere a lui Radu Vasilică

1
345

M-a sunat un amic al lui Armand Chiriloiu şi mi-a spus, pe un ton plin de superioritate, că am greşit când am vorbit despre promovarea oamenilor lui Radu Vasilică. Cică doamna Cristina Popa n-ar fi ajuns contabil-şef al Ocolului Silvic Șuici, cum am susţinut noi, ci al… Ocolului Silvic Mușetești!

Aşa ceva?! Da, aşa ceva. În mintea ăstora din gaşca lui Chiriloiu, asta se numeşte greşeală. Pentru ei, dacă furi un borcan de dulceaţă nu este totuna cu furtul unuia de gem!

Deci am rectificat. Dar lucrurile stau la fel. Una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale deputatului Radu Vasilică a fost promovată de acesta consilier judeţean şi contabil-şef la OS Mușetești, în baza relaţiei de susţinere existente între parlamentar şi directorul Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu!

Cât despre cabana din zona Ocolului Silvic Vidraru pe care deputatul Radu Vasilică „a uitat” să o treacă în declaraţia de avere, aici va exista un dosar penal de toată frumuseţea. Mai ales că, din câte am constatat noi, n-au existat mişcări în conturile parlamentarului şi nici un eventual credit care să fie folosit pentru plata cabanei forestiere. Cu alte cuvinte, probabil a plătit-o de nu s-a văzut…

În altă ordine de idei, am fi interesaţi să aflăm răspunsul la o întrebare. O cunoaşte cumva distinsa doamnă Alina Chiriloiu pe secretara Ocolului Silvic Vidraru? Probabil că nu. E o femeie frumoasă, o bunăciune, cum ar spune unii beţivi de genul celor care se bat la şpriţ şi trebuie despărţiţi cu poliţia! În locul doamnei Chiriloiu, am căuta să fim un pic atenţi că, deh, frica păzeşte pepenii!

Revenim cu dezvăluiri incredibile în perioada imediat următoare. Incredibile şi dureroase!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Bravo domnule DMD. Continuati reportajele despre acesti mafioti pusi sa conduca judetul. Va admir pentru curaj !

Lasa un raspuns