Dosar penal al primarului Voicu, blocat la presiuni şi intervenţii!

0
386

dumitru_voicuAnunţam săptămâna trecută că „Ziarul de Argeş” se va ocupa în mod foarte serios de un dosar penal care trebuia de mult înaintat în instanţă. Este vorba despre cazul primarului din Miceşti, Dumitru Voicu, cel care, în data de 13 mai a acestui an, a lovit în mod intenţionat cu maşina un poliţist local care nu i-a permis să intre în parcarea Primăriei Piteşti.
Poliţistul, care, în mod evident, habar nu avea cine este acest primar de comună (care oricum, după cum se poate vedea, arată a orice numai a primar nu!), i-a cerut edilului să se legitimeze. Numai că acesta l-a înjurat şi, potrivit martorilor care au privit consternaţi scena, Voicu ar fi intrat intenţionat cu maşina în agent, după ce acesta i-a făcut semn că nu are voie să circule pe interzis.
Agentul Cristian Bădiţă, care în urma impactului s-a ales cu piciorul rupt, a fost dus cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean Argeş pentru investigaţii.
Ei bine, vă vom prezenta acte şi chiar o înregistrare care atestă infracţiunea comisă de primar. Pentru că a lovi pe cineva cu maşina în mod intenţionat reprezintă o infracţiune gravă, care ar fi impus o celeritate maximă în instrumentarea şi apoi judecarea dosarului penal.
Dimpotrivă însă, la intervenţii şi presiuni, dosarul penal a rămas cumva în aer, iar primitivul aflat la cârma Primăriei Miceşti este în continuare nederanjat de organele abilitate.
Deci, în câteva zile, documente şi înregistrări video. După care mergem peste cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş să vedem de ce mama dracului nu-şi fac datoria!
Până la urmă, există totuşi un Departament Naţional Anticorupţie care, sesizat, va face rapid lumină în acest caz.
D.M.D.

Lasa un raspuns