Doi conducători auto din Călinești morţi într-un accident în Spania

0
760

Accident_autoÎn data de 13 noiembrie, ora 19.32 (ora României), în Spania, regiunea Burgos, pe drumul naţional A1, pe sensul de mers spre Burgos, la km 265 în oraşul Santa Olalla de Bureba, a avut loc un eveniment mortal de circulaţie în care au fost implicate 5 autovehicule (3 tiruri şi 2 furgonete).
Una dintre furgonete, marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare AG89GSM, proprietate a S.C. Mars Ana Trans 2008 S.R.L., cu sediul în Piteşti, în care se aflau doi conducători auto, a fost prinsă între două tiruri, fiind distrusă în totalitate.
În urma evenimentului, unul dintre şoferi, Nasta Cătălin, de 22 ani, necăsătorit, cu domiciliul în satul Gorganu, comuna Călineşti, judeţul Argeş, a decedat pe loc, iar celălalt şofer, Gherghinel Ștefăniță, de 26 ani, necăsătorit, cu domiciliul în satul Gorganu, comuna Călineşti, judeţul Argeş, a decedat la spitalul de urgenţă Centro de Salud Federico Garcia Lorca din localitatea Burgos, în data de 14 noiembrie.
Inspectorii de muncă ai ITM Argeş i-au comunicat Inspecţiei Muncii evenimentul, începând cercetarea în data de 16 noiembrie, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii acestuia.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş informează că angajatorii au obligaţia de a comunica de îndată orice eveniment care se produce în unitate, iar necomunicarea acestuia se sancţionează cu amendă de la 3.500 lei la 7.000 lei.

Lasa un raspuns