Dobitocii #rezist caută piteşteni pentru mitingul ILEGAL de sâmbătă de la Bucureşti

0
303

Sâmbătă, 20 ianuarie, gruparea de sceleraţi #rezist, organizatorii a sute de mitinguri ilegale, derbedei care au agresat un bătrân şi care au blocat circulaţia pe mai multe bulevarde din capitală, scandalagii care au avariat maşinile mai multor deputaţi şi senatori şi au împiedicat cu forţa organizarea unui târg de Crăciun de către Primăria Municipiului Bucureşti, vrea să dărâme prin forţă Parlamentul legitim al României.

În acest sens, de peste tot, drojdia scursurilor României se va scurge către Bucureşti. Vin din Cluj, din Timişoara, de la Sibiu etc.

Evident, vin puţini, iar manifestarea lor ilegală va eşua, ca şi celelalte de până acum. Numai că asta nu înseamnă că organele abilitate ale statului nu au obligaţia să-i amendeze pe toţi cei care, în mod deliberat, instigă la anarhie şi facilitează organizarea unui miting de stradă neautorizat.

Unul dintre agitatorii în cauză, probabil de pe un cont de facebook fals (uşor însă de identificat pentru că există persoane care au luat legătura cu el, se ştie persoana care l-a infiltrat în mai multe grupuri etc.), se chinuieşte de zile bune să facă rost de participanţi pentru mitingul #rezist. Asigură transport etc. Zice că sunt trei coloane care se unesc aici, la Piteşti, şi se arată gata să-i organizeze „ca la carte” pe manifestanţi.

Mâine vom sesiza Poliţia şi Jandarmeria pentru a-i asigura acestui individ şi altora ca el nişte amenzi consistente!

D.M.D.

Lasa un raspuns