Doamna notar este în pragul depresiei. Ep. 3

0
412

Doamna notar este în pragul depresiei. Pentru că are amant!

notarita are amant, ep. 3Campania noastră menită să aducă linişte conjugală în familia celei mai celebre „notăriţe” din Piteşti trezeşte un interes incredibil. Uneori din partea cui nu te-ai aştepta. Cum ar fi un mai vechi adversar de-al nostru, argeşean get-beget… născut în Olt şi fost parlamentar de Dâmboviţa, care visează conspiraţii şi lovituri la comandă.
Evident, lucrurile nu stau deloc aşa. Nimeni nu-i vrea răul doamnei notar, cu atât mai puţin noi. Numai că, în opinia noastră, piteştenii au dreptul să ştie cu cine au de-a face. Adică să voteze, în eventualitatea extrem de probabilă în care dânsa va cere voturi în urbe, în cunoştinţă de cauză!
Deocamdată am constatat cu stupoare că piteştenii sunt extrem de informaţi. Atât pe Facebook, cât şi pe numărul de pe care sunt distribuite sms-uri cu noutăţile de pe www.ziaruldearges.ro, am primit nenumărate mesaje din care rezultă… cât de la curent sunt cititorii noştri cu viaţa amoroasă a VIP-urilor piteştene. Fabulos!
Deocamdată, ca noutate, vă mai informăm că, potrivit unei surse de megaîncredere, vineri, doamna notar era extrem de tristă. Evit să folosesc expresia „în pragul depresiei”, cum ni s-a spus, pentru că refuzăm să credem că o doamnă de calibrul dânsei poate deveni depresivă aşa, de la început. Păi partea frumoasă nici n-a început!
Şi mai facem o precizare importantă. Noi n-o condamnăm sub nicio formă pe doamna notar pentru relaţia extraconjugală pe care o are. Nu suntem Biserica Ortodoxă Română şi nici vreo asociaţie de puritani. Vrem doar ca un lucru important din biografia unui potenţial candidat să fie ştiut de toată lumea din Piteşti.
Pe curând!

Lasa un raspuns