Doamna notar are amant! Şi fine care ne ţin sub observaţie! Ep. 2

0
360

doamna notar,ep. 2Am publicat miercuri câteva rânduri despre o doamnă notar. O adevărată celebritate locală, ce mai, care aspiră la mult mai mult!
Am scris că, din informaţiile noastre, doamna ar cam călca strâmb, fiind implicată într-o legătură amoroasă cu un distins mascul pentru care „notăriţa” face eforturi uriaşe să se menţină în formă. Adică sport, saloane de frumuseţe etc.
Ei bine, articolaşul a trezit interes, nu glumă. Până şi fina doamnei, jurnalistă TV, a devenit, la 30 de minute după apariţia articolului, prietena noastră pe Facebook, lucru care ne-a amuzat teribil. Plus alte cunoştinţe care, brusc, au devenit interesate de… cel mai interesant ziar argeşean. Înseamnă că informaţia… doare!
Deşi m-aş bucura sincer dacă susţinătorii doamnei notar şi-ar vedea de vieţile lor, pentru că unii mi-au mai fost clienţi. Şi cred că le-a ajuns! (Dacă mă înşel totuşi, aştept un semnal!)
Între timp însă, am primit vagoane de noi informaţii pe acest subiect. Pe care promit că le vom face publice zilele următoare, laolaltă cu numele iubitului misterios. Deocamdată o mai perpelim un pic pe doamna notar, reprezentantă a unei găşti de mafioţi pulitici (sau politici, fiecare citeşte cum doreşte!).
Deci, doamnă, iubiţi-vă mult şi des cu iubiţelul! Pentru că în câteva zile află şi domnul totul despre sexul extraconjugal şi… s-ar putea să fie nasol.
D.M.D.

Lasa un raspuns