Doamna notar are amant. Oare numai unul?! Ep. 1

0
404

Vai, nu se poate aşa ceva!

• Pasiunea pentru sex extraconjugal o face pe madam’ notar să facă sport ca o adolescentă şi să cheltuie averi prin saloane

notarita are amantExistă în Piteşti o notăriţă extrem de ambiţioasă. Şi de bogată! Care, de ani buni, a încercat să monopolizeze cumva activitatea în branşa ei, motiv pentru care a avut probleme serioase cu colegii. A fost investigată, ba parcă şi suspendată.
Ulterior a fost sedusă de politică. S-a visat aleasa poporului, într-o funcţie pentru care n-o recomanda nimic. Cu excepţia foamei de bani, capital la care nu avea egal nici măcar între cei cu care aspira să devină colegă de… legiferat.
Altceva ne-a frapat la doamna notar. Pasiunea extremă pentru sport, pentru drumeţii, pentru saloanele de înfrumuseţare (unde lasă adevărate averi!). Disperarea de a arăta bine, prea bine, indiferent de eforturi şi… de costuri.
Am descoperit motivul! Doamna notar nu are doar ambiţii politice. Are şi ambiţii erotice, dorinţa de a fi admirată şi babardită de către bărbaţi pe care cea de-a şaptea poruncă („Să nu fii desfrânată şi să nu preacurveşti!”) ar trebui s-o împiedice să-i… treacă pe listă.
Zilele următoare dăm şi numele amantului oficial. Până atunci, citiţi „Ziarul de Argeş”, fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi!
D.M.D.

Lasa un raspuns