Doamna Alina Chiriloiu vrea penetrare. Financiară!

0
269

După o perioadă extrem de lungă în care s-a străduit să-şi înfrângă timiditatea, Alina Chiriloiu ne-a dat în judecată. Răsfoind fără prea mare atenţie hârtiile, am văzut că soţia şefului de la Direcţia Silvică Argeş s-a supărat deoarece noi am susţinut că a ratat la milimetru puşcăria atunci când a fost condamnată de Judecătoria Curtea de Argeş la PUȘCĂRIE. Mai precis, la 3 ani de puşcărie!

Totuşi, ce noroc cu Curtea de Apel, că altfel doamna Alinuţa ar fi cunoscut sistemul penitenciar românesc pe dinăuntru!

De-abia acum pentru noi lucrurile devin cu adevărat interesante. Serioase! Dar despre asta vom vorbi în perioada următoare, fiindcă, slavă Domnului!, avem ce discuta.

Deocamdată să ne bucurăm alături de Alina Chiriloiu. Să salutăm decizia ei curajoasă de a încerca să-şi repare reputaţia (pe care singură şi-a cam futut-o atunci când a semnat în fals hârtiile acelea pentru care nişte magistraţi au considerat că merită la bulău!) în instanţă. Un ban acolo nu strică niciodată, mai ales că investigaţia Agenţiei Naţionale de Integritate îi va lăsa, în opinia mea, cu foamea-n trahee. Sau cam pe-acolo!

Doamna Alina, trebuie să recunosc, mă bucur mult că o să vă cunosc în sfârşit. Dacă-mi daţi un sms (numărul îl luaţi din telefonul soţului, când nu e atent!) şi-mi spuneţi cu ce vă îmbrăcaţi la proces… Ne-am putea asorta, aşa, ca doi vecini care suntem noi doi vecini?!

Poate ieşim şi la o cafea după prima înfăţişare, ca să-mi explicaţi povestea aia cu Rodica Trelea. Adică, cum plm s-a întâmplat ca tocmai de la cea pentru care aţi semnat fără împuternicire de la Comisia de Fond Funciar Arefu să cumpăraţi 10% după ce a fost pusă în posesie?!

Singura condiţie pe care v-o pun (condiţia, să nu înţelegeţi, Doamne fereşte!, altceva!) este să plătiţi dumneavoastră cafeluţa, urmând să recuperaţi totul din banii pe o să mi-i luaţi după proces. Pentru că de luat… veţi lua sigur! Aveţi pile, relaţii, avocaţi, nu ca mine care am doar o brumă de talent şi dorinţa de a-i vedea pe prăduitori că plătesc. Cu bani, cu libertatea, cu orice, numai să plătească!

Până să revin la celebra dumneavoastră familie de silvicultori, mai vreau doar să vă mulţumesc din suflet pentru că m-aţi ales. Adică aş fi putut să mă judec cu soţul dumneavoastră, cum fac colegii şi prietenii mei de la „Jurnalul de Argeş”. Am însă plăcerea să beneficiez de compania dumneavoastră pe durata acestui proces şi asta nu e puţin lucru!

Mă mir totuşi că don Armando are curajul să vă lase să interacţionaţi cu mine, fie şi în cadrul unei proceduri judiciare, având în vedere că sunt unul dintre puţinii români care-l fac pe Borcea să pară călugăr. În fine, asta este. Riscurile inerente ale procedurii de penetrare a conturilor mele!

Vă pup!

D.M.D.

Lasa un raspuns