DNA, trebuie să-i ia! Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și conducerea Romsilva comit un abuz în serviciu cât penitenciarul RAHOVA, refuzând să aplice legea și permițând o incompatibilitate strigătoare la cer în cazul lui Armand Chiriloiu!

0
148

În momentul de față, cel mai grav caz de incompatibilitate existent în spațiul public argeșean este cel al directorului Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu!

Deși este greu de crezut, Chiriloiu, care conduce de aproape 12 ani D.S. Argeș, a fost numit în luna ianuarie a anului trecut (și) în funcția de membru în Consiliul de Administrație al RNP Romsilva.

Nu există un caz mai grav de incompatibilitate, o situație similară pe care s-o fi întâlnit vreodată în județul Argeș, la acest nivel, în ultimii 30 de ani!

Este evident că nu poți fi, în același timp, atât directorul unei Direcții Silvice, cât și membru al Consiliului de Administrație care conduce Regia Autonomă a Pădurilor Romsilva!

Există o evidentă relație de subordonare directă între conducerea Direcției Silvice Argeș și Consiliul de Administrație al RNP Romsilva! Armand Chiriloiu, directorul D.S. Argeș, nu poate să-i ceară lui Armand Chiriloiu, membru în C.A. al RNP Romsilva, să-i aprobe anumite decizii, investiții etc. E de noaptea minții, nu vi se pare?!

Având în vedere că situația trenează deja de un an și jumătate, fapt pentru care fostul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, ca și directorii generali George Mierliță și Daniel Nicolaescu (fosta și actuala conducere a Romsilva) pot fi acuzați de abuz în serviciu pentru că au permis o astfel de incompatibilitate flagrantă în cazul lui Armand Chiriloiu, vom sesiza noile conduceri ale Ministerului și Romsilva cu privire la această situație, care trebuie să înceteze de urgență!

De asemenea, vom cere DNA – Structura Centrală, să investigheze potențialul abuz în serviciu și să inițieze tragerea la răspundere a vinovaților și recuperarea prejudiciului creat!

D.M.D.