DNA, DNA vine, coaie, să te ia! Şef din PNL Argeş a sunat un director PSD şi i-a cerut să-şi dea demisia, ameninţându-l că a vorbit el cu ministrul să-l detaşeze în celălalt colţ al ţării dacă nu vrea să plece de bunăvoie!

0
232

În timp ce presa argeşeană a devenit vehicul de promovare a unor nonvalori purulente care vor să prăduiască banul public, iar jurnaliştii se bălăcăresc între ei pentru contracte, instituţiile şi direcţiile deconcentrate sunt asaltate de nişte golani tupeişti care cred că a venit, în sfârşit, vremea lor.

Recent, o persoană care conduce o instituţie nu atât de importantă în sine, cât mai ales importantă prin prisma ingineriilor financiare pe care un derbedeu cu iniţiativă le-ar putea coordona, a primit un telefon de la un membru important al PNL Argeş. Pe durata a aproape 12 minute de conversaţie telefonică, individul i-a sugerat persoanei apelate că ar fi mai bine pentru ea să demisioneze din funcţie în linişte. Dacă nu va pleca de bunăvoie, va fi detaşată de ministrul de resort tocmai în capătul celălalt al ţării, ministru cu care el, liberalul argeşean cu apucături de Co(căla)rleone, deja a discutat acest lucru. Că ar fi bine ca interlocutorul să nu se încăpăţâneze şi să înţeleagă că până la urmă tot va fi obligat să plece!

Cu toată dragostea, băi pulărău care-ţi faci de râs partidul aproape mai mult decât îl compromit Sică Mandolină şi Vasilică Cîțu, tu vrei la puşcărie, coaie? Crezi că, dacă eşti de la PNL, nu te va chema DNA să te convingă de binefacerile sistemului penitenciar românesc? Întotdeauna au fost cercetaţi penal şi membri ai PDL-PNL, fie şi numai pentru a-i da poporului un sentiment de imparţialitate. Iar tu, per ansamblu, nu contezi nici cât o băşină de cal mort, să fii conştient de asta!

Ministrul tău se va lepăda de tine şi nu va recunoaşte nicio conversaţie pe care tu pretinzi că ai purtat-o cu el despre numirea ta la Argeş pe criterii politice. Pentru că la Caraş li s-au făcut dosare penale celor de la PSD pentru că şi-au numit oameni în funcţie pe criteriul apartenenţei politice! Capisci?

Vei rămâne singur, tu şi cu ameninţările tale de onanist frustrat! Va fi greu să le explici procurorilor în ce morţii mă-tii calitate îi ceri tu cuiva să-şi dea demisia, îi spui de o detaşare stabilită în mod ilegal de tine cu un coleg de partid ministru etc. Este detaşare ilegală, martalogule, pentru că scopul ei este acela de a face o persoană să-şi dea demisia. Ori, aşa ceva se numeşte abuz în serviciu! O infracţiune de competenţa DNA!

După umila mea părere de licenţiat în drept (care a mai şi predat vreo patru ani dreptul penal), ai comis o mare greşeală comportându-te ca un El Ceapă local chinuit de hemoroizi! De fiecare dată când auzi soneria de la intrare, măi pulică, să scoţi gentuţa cu pijamaua şi periuţa de dinţi la uşă! S-ar putea să fie băieţii!

Napoleon Bonaparte spunea, după dezastrul de la Berezina din 1812, că de la sublim la ridicol nu este decât un pas! În traducere liberă, ca să pricepi şi tu, aproape ai belit-o!

D.M.D.

P.S. Când auzi o sirenă nu presupune automat că este o ambulanţă. S-ar putea să ai o surpriză tare neplăcută!

Lasa un raspuns