DNA cu ochii pe Primăria Ștefănești: Miss Autopsia aşteaptă funcţia de director la Centrul Cultural de la primarul Ioana Jenica Dumitru!

0
3410

Surse cu o credibilitate maximă ne-au relatat că doamna primar Jenica Dumitru de la Ștefănești a intrat în linie dreaptă cu proiectul scelerat de instalare a Laviniei Năstase în funcţia de manager al Centrului Cultural Ștefănești.

Foarte curând va expira mandatul actualei directoare a Casei de Cultură din Ștefănești, d-na Cristina Popa, fosta soţie a ex-senatorului PD Gabriel Popa. D-na Popa şi-a câştigat mandatul prin concurs.

Acum însă, după ce luna trecută s-a votat în CL Ștefănești transformarea Casei de Cultură Ștefănești în Centru Cultural, Lavinia Năstase a anunţat în stânga şi-n dreapta că totul s-a făcut cu dedicaţie pentru ea, iar foarte curând va fi rezolvată şi numirea ei în funcţie.

Salariaţii instituţiei sunt de-a dreptul terorizaţi având în vedere că se ştie că Lavinia Năstase este bolnavă mintal şi că orice colaborare cu o persoană ca ea, care nu a lucrat o secundă în viaţa ei la program, cu responsabilităţi etc., este imposibilă! (Trebuie să recunoaştem, s-o ai şefă pe Miss Autopsia este înspăimântător!)

Deocamdată, Lavinia Năstase şi-a mutat fetiţa la o grădiniţă din Ștefănești şi… aşteaptă. Aşteaptă ca Ioana Jenica Dumitru şi brigada ei de păcălici să încalce definitiv legea şi să-i ofere postul mult aşteptat!

Aşteptăm şi noi. Să sesizăm DNA!

D.M.D.

P.S. Dacă a mers mizeria cu Elena Iagăr la Şcoala de Arte şi Meserii, Miss Autopsia crede că va reuşi blatul şi în cazul ei. Îmi pare rău că o dezamăgim, dar nu s-a terminat încă dosarul Iagăr. Toţi ochii pe Şcoala de Arte şi Meserii, pentru că… duba e pe drum!

Lasa un raspuns