DNA Bucureşti a lucrat şi pe 8 mai în dosarul penal Armand Chiriloiu. După 15 iunie va fi cu finalizare!

0
65

De fiecare dată când este întrebat de dosarul său penal de la DNA Bucureşti, Secţia de Combatere a Corupţiei, tovarăşul Armand Chiriloiu, caPU’ LA Direcţia Silvică Argeş, pretinde că un astfel de dosar nu există.

Vreau să ţineţi minte, dragi cititori, tot ce spune acest individ, ca în viitor să-l judecaţi aşa cum merită! Ca pe un om profund nesincer!

Armand Chiriloiu este cercetat de DNA, Secţia de Combatere a Corupţiei, în dosarul penal nr. 229/P/2017. Deci este un dosar vechi, în care s-au efectuat acte de cercetare penală în mai multe rânduri, dosar preluat la DNA Bucureşti pentru că la Piteşti lucrurile băteau pasul pe loc. Prietenii (lui Armand!) ştiu de ce.

Ei bine, ca să le demonstrăm tuturor că la dosar se lucrează într-un ritm susţinut în ultima perioadă, vă informăm că în data de 8 mai a.c., în dosarul 229/P/2017 s-au efectuat o serie de operaţiuni menite să urgenteze finalizarea urmăririi penale a cercetatului de la Direcţia Silvică Argeş. Este vorba despre preluarea a câteva sute de file, înscrisuri menite să probeze vinovăţia celui pe care conducerea PSD Argeş se încăpăţânează să-l menţină în funcţie!

Iar momentele cu adevărat minunate vor fi celebrate în a doua jumătate a lunii iunie!

Don Armando, să nu-ţi faci planuri vara asta, că rămâi în zonă!

D.M.D.

Lasa un raspuns