Disperat să-şi salveze fundul gras de la demitere, Chiriloiu a organizat la Mozacu o vânătoare uriaşă, cu înalţi demnitari şi granguri din MAI

0
435

Disperat că protectorul său, Ciprian Pahonțu, a fost dat afară de la şefia RNP ROMSILVA pentru incompetenţă şi tolerarea abuzurilor directorilor de direcţii silvice judeţene (soldate cu defrişări masive şi prejudicii de sute de milioane de euro!), Armand Chiriloiu a intrat în panică.

Astfel, sursele noastre, perfect informate ca de obicei, ne-au relatat faptul că multimiliardarul bugetar de la conducerea Direcţiei Silvice Argeş a demarat o amplă campanie de… întrajutorare a tuturor celor care i-ar putea fi de folos şi l-ar putea ţine departe de puşcărie. Pentru că dosarele de la DNA merg înainte, iar noi plângeri penale se depun în fiecare lună!

Cum face Chiriloiu să-şi aducă aproape tot felul de granguri puternici sau măcar nişte băieţi cu pile importante? Păi la fel de rudimentar cum ne-a obişnuit: organizează vânători de proporţii nesimţite, urmate de chefuri monstruoase. Printre invitaţi se numără la loc de cinste înalţi funcţionari publici şi cadre importante din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Ultima astfel de vânătoare a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Mozacu, unde Armand Chiriloiu a făcut un efort considerabil pentru a-i face să se simtă bine pe câţiva granguri din MAI care au măcelărit vânat cât cuprinde şi au băgat în ei cât pentru două luni. Cât despre portbagajele maşinilor de teren, aici doar Serviciul de Protecţie Internă ar putea spune cât şi ce s-a încărcat!

Aşa ceva este nepermis. Pădurile Argeşului sunt ale argeşenilor, nu ale lui Armand Chiriloiu, un individ aflat vremelnic în funcţie. Vânatul este ocrotit de lege şi este oferit, în anumite cote, contra cost, vânătorilor, nu chestorilor şi altor panarame din MAI obsedate de paranghelii şi dezmăţ pe bani publici.

Începând din acest moment, „Ziarul de Argeş” va face publice numele tuturor oficialilor din IGP şi Ministerul Administraţiei şi Internelor care participă la vânătorile şi chefurile organizate de Armand Chiriloiu. Toate numele… şi restul de informaţii vor ajunge la doamna Carmen Dan, ministrul Administraţiei şi Internelor. Chiar vă rog să ne puneţi la încercare!

D.M.D.

Lasa un raspuns